uppdaterar från soffan..

Då har ännu en dag passerat, en helt onödig dag. Det är ensamt, tråkigt och jobbigt.
Jag har inte haft feber idag, inte någon hittills. Och det är jag så jäkla nöjd över, jag hoppas det går åt rätt håll nu! Nu har man ont i halsen utav bara satan, lite snorig är man allt, ha ont i nacken oxå, sen äre faktiskt inte så mycket fel. Känns skönt! Jag var nyss på vårdcentralen, dom tog prover på min hals men hittade inget, fick antibiotika iallafall så att det ska gå över. Sen tog dom snabbsänka på mig och den låg på 65!! Den ska ligga typ mellan 5-10, så de var inget bra värde som ni förstår. Och ni som inte vet vad sänkan är får väl googla elr nå.
Igår fick elit komma ut på en tur, men inte med mig. En tjej från samma stall och mamma for ut med honom, han hade skött sig väldigt bra. Det känns skönt att han blivit så duktig, han är en helt annan häst att köra nu än vad han var för några månader sedan! Jag saknar honom väldigt väldigt mycket, Ofta när jag sitter här hemma så tänker jag "fan vad jag längtar tills jag får mitt liv tillbaka igen" Livet på soffan är inte min grej har jag märkt.
I lördags fick jag lämna soffan, var ingen hemma så jag for till sidensjö. Robin hade oxå blivit sjuk så vi sjukade oss tillsammans.
Nä nu ska jag fixa lite grejer i open office, so long suckers ;)
<3

sjuk igen...fuck!

ja då var man sjuk igen, såå typiskt. Hann det ens gå två veckor i mellan gångerna? Dom senaste dagarna ha sett precis likadana ut. Vaknar varje morgon runt 03.30-05.00 utav att det antingen är kallt som satan eller tvärtom. Ibland kan man somna om men oftast inte. Ligger på soffan resten av dagen och ser på skit pogram, dricker juice/vatten och knarkar ipren. Huvudet dunkar konstant och ja ha jävligt ont i halsen. Febern ligger oftast på 38-39 grader. Såå jag komma nog inte att uppdatera förrens jag är frisk, ha knappt ork att skriva detta. Kan ni förstå sorgen då jag fått en max hamburgare, som jag valigtvis älskar att äta men aptiten och orken va på 0? Åt halva burgarn, Sad face!! Nä men nu förstår ni hur läget är, höres då jag är på benen igen! Blev ett negativt inlägg men jag hoppas ni överlever.

tillbaka te soffläge!

ja lev

Tänkte passa på att uppdatera medans jag har en dator!
Sitter just nu med 64 tyska glosor som ska sitta tills imorgon + att jag ska kunna en massa regler. Kommer att få sitta hela natten, men de är väl så här livet kommer att se ut de närmsta åren antar jag så det är bara att vänja sig.
Känns som att skallen ska sprängas, och jag är trött som fan! Men jag får väl bara bita i den sura äpplet som man brukar säga.
Just nu vill jag bara till sängen, men det är lååångt dit just nu!

En skön dag

Har precis fått mat i magen och är jätte trött! Vaknade ca 7.30 och for till stallet för att ta ut hästarna. Det tog en timme och sen var man tillbaka i sängen igen, sov till 12.00! Sen blev det raka vägen till stallet för att ta ut elit på en tur. Det blev inte så mycket backintervaller pga det dåliga underlaget, så vi tog några varv på slingan. Efter det så fick han massage och en liten promenad på stallbacken. Såå jag har tillbringat det mesta av dagen i stallet.

Lite kortfattat om gårdagen: Var på stan och shoppade, så otroligt billigt! Hittade tröjor för 20kr/st! Och lite underkläder. Kvällen tillbringades hos en fin vän med trevligt folk!
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hit, ska tvångsklippa hans hår för nu är han så sjukt långhårig!
Inte världens bästa bilder men de är färska och bättre än ingenting

En trogen gammal kämpe

Killen som fick mig in i travet har nu lämnat travskolan efter 13 år, helt otroligt att han ha kunnat jobba så länge!
Våran kära Exot ska nu få gå på lösdrift i resten av sitt liv, en väl förtjänt pension!
Tack för allting du gett mig, våran tid var helt underbar.
Kommer aldrig att glömma alla minnen du gett mig.

Klart att det tar emot att jag aldrig mer kommer att få se dig igen, men jag vet att du kommer att få det så jäkla bra och det är jag nöjd över.

fixade naglar,trött,uttråkad

Har precis satt lite färg naglarna, det behövdes! La dit små pärlor oxå bara för lite omväxling.
Det har verkligen öst ner snö hela dagen, och det var inte plogat på solänget så jag och elit fick hoppa träningen idag. Jag gick ut och plumsa med han i snön, han var pigg. Märks verkligen att han är på tårna nu!

Har pratat med syon och rektorn och gjort om min studieplan, känns väldigt bra måste jag säga. Kommer att må så mycket bättre!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova, skönt!

frågor..

Fick några frågor som jag tänkte ta upp i bloggen för er som är nya!


Jag skaffade elit i slutet av juli förra året
Vi tävlade 5 gånger förra året, resulterade i 2 fjärdeplatser, 2 tredjeplatser och 1 andraplats!
Just nu så har han 2.22,1 i rekord och 3.900kr på sig
Han är e. Ernst Ronaldo u. Zanthana ue. Vagabond :)

Är det någon som har frågor om något så ställ dom bara :)

????

Alltså vad är det med föräldrar och städning?
Jag menar, om dom inte vill se att det är lite stökigt så gå inte in i rummet då! Då är problemet löst!
En strumpa på golvet, VARNING EXTREM HÄLSOFARA!!!!!! Det är typ deras vanliga reaktion.

Visst, det är trevligt att ha ordning och reda men just nu så orkar jag inte ens bry mig. Kanske då jag är äldre men nae inte nu..

Känner att det här blev ett fantastiskt intressant inlägg, men det får ni tyvärr leva med.

Är era föräldrar likadan?

en kväll i soffan..

Har tillbringat kvällen på soffan, sovandes. Känns så dumt typ att kvällen är förbi och att jag ska gå och lägga mig igen. Menmen,så går det om man ska bara "vila ögonen" i 10 minuter på soffan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ligga och se på tv å prata i telefon innan jag somnar.
Skönt med sovmorgon imorgon!

God natt!


På bättre spår..

Det känns så skönt att fått prata med syon idag. Fått lite mer information om saker och ting och sen att det går att göra något åt saken. Det kanske löser sig ändå! Det skulle vara så skönt.

Innan man var hos syon så var jag,matilda och robin på il romano och åt lunch. Sen följde vi med robin och fixade ett startsnöre till skotern, efter det så hälsa vi på nå klasskamrater till robin som höll på att koppla in ljud i bilen.
Har inte hänt så värst mycket idag. Morgonen var så otroligt jobbig, ville bara stanna hemma och gräva ner mig kände jag. Men jag tog mig till skolan ändå, försökte göra det bästa av saken.

Har varit och tagit in elit nu och nu ska jag försöka spåna vidare på engelska talet som jag ska hålla och sen ska jag kolla igenom fysiken.


mobilinlägg

Robin ser på något tråkigt pogram så jag tänkte passa på att uppdatera. Jag var hemma från skolan idag. Sov till halv ett och det behövdes kände jag, kände mig helt utvilad. Efter man ätit frukost så for jag till stallet och körde elit. Hade förväntat mig en riktigt fjantig ponny men nä då, han va lugn! Märktes inte att han vilat i 5 dagar. Trodde han skulle vara mer stirrig än het men han var inget utav det. Imorgon är det tisdag och det innebär att jag slutar vid tolv,sweet! Måste sluta skriva nu, skriver från mobilen och det är as drygt. God natt!

Varit utanför huset!!

For ut till stallet idag och tog in elit, åh vad det kändes skönt att få träffa honom. Vi tog en liten promenad, han var lekfull och pigg. Sprang sakta brevid honom och han tyckte det va as kul och blev lite sur då vi inte skulle leka mer haha. Han är så busig nu då han ha så mycket energi i sig, kommer bli skönt för honom att få sig ordentlig träning nu till våren. Nästa söndag ska vi börja köra lugnt i backe typ någon vända och sen öka det, tänkte köra backe typ en gång i veckan om underlaget tillåter. Så vi se vad han tycker om det!

Bara för att jag va i stallet nu så komma jag ligga i feber, känner hur trött jag blev utav att vara ute. Skulle jag lägga mig på soffan nu så skulle jag somna på dirren!


Världens finaste ponny! <3

this sucks..

Usch vad svårt allting känns just nu. Kan inte ha det så här, har mått dåligt i flera månader nu bara pågrund utav detta. Och jag har inte potentialen för att lyckas med det här, det är redan kört. Jag blir aldrig fri från det här, jag måste gå med det i tankarna hela tiden. Varje dag känner jag att orken bara inte finns där. Men jag gav det en chans.

Men samtidigt är jag rädd. Rädd för att göra det här och börja om på nytt.
Men för min egen skull så måste jag.

plugg..

Ligger i soffan och tittar på tv, funderar på hur dagen ska se ut. Även idag blire att tvinga sig själv till att plugga. Motivationen är borta, någon som har nå bra pluggtips? Är i akut behov just nu!


allt är facebooks fel..eller bögarnas

Hallå på er, hoppas ni mår bättre än mig. Eller ja jag ska inte klaga nu, är väl hyffsat pigg än och febern har hållit sig borta hela dagen. Har pluggat lite matte under dagen och håller nu på att repetera fysik, åh alla dessa formler! Man blir ju helt snurrig av fysik. Har prov på det nu på onsdag, håll tummarna för mig! Går sjukt trögt. Om facebook aldrig blivit uppfunnet så hade jag typ inte haft några problem alls med att plugga. Jävla facebook..

Just nu så hoppas jag att förkylningen försvinner så jag kan vara i stallet, det är ju nu träningen ska sättas igång på allvar. Är säker på att elit kommer att tycka det ska bli roligt, hade han själv fått bestämma så hade han velat köra igång med banjobben redan nu. Men det är ett tag kvar dit!


Längtar tills säsongen börjar!

sjuk

Kunde inte skriva igår för jag var alltså helt utslagen. Igår morse var jag så dålig att hela kroppen bara värkte. Tur att robin inte började praktiken förrens klockan 12 för utan honom så hade jag nog inte kunnat ta mig ur sängen. Låg i soffan hela dagen, robin gjorde lunch åt mig, hämtade allt jag bad honom om. Han var min lilla betjänt igår. Febern låg på 39 grader, sjönk till 36 och steg sedan till 38 och sjönk senare. Idag har jag varit feberfri hela dagen, såå skönt. Men jag kommer nog att få ett bakslag, ligger säkert klubbad i sängen imorgon bitti. Jag är samtidigt lite orolig, känner ett illa mående inom mig, fan det får inte vara magsjuka eller något liknande! Då är typ mitt liv kört!
Åååhh...


förkyld igen..

Tro på fan att man ha ont i halsen och är hängig idag. Men ska inte klaga, kunde varit värre och komma nog bli det så jag ska spara mitt gnällande tills dess.

Ha gjort lite matte med matilda och nu ska jag äta å sen far man till solänget på möte med travskolan. Ska lägga fram lite förslag som jag verkligen hoppas går igenom för det skulle vara helt underbart!

Skriver mer efter mötet!


känner ni igen den där rumpan?

One Piece

Är lite sugen på att skaffa en sånnhär, ser ju så himla mysiga ut! Synd att dom är ganska ful, är ju inget man vill gå runt med på stan med eller så haha :P

1.



2.


3.



4.


5.


Vilken hade du valt?

dags att sova

Duschad och klar för sängen. Ska prata med älsklingen och sen sova.
Imorgon ska man träffa bästaste matilda efter skolan och sen ska man till elit och ta en promenad med honom.

Btw, har ni något speciellt ni vill att jag ska skriva om? Vill ju att ni ska tycka att det är intressant att läsa! :)


bjur på världens äldsta bild, och säger god natt!

Hemma!

Har ganska nyligt kommit hem från restaurangen. Ha ätit go maten och surrat häst för det mesta.
Efter det så var jag bara tvungen att gå ner på hemmakväll och köpa en väldigt liten påse godis, vart bara såå sugen och nu när jag sover hos mamma inatt så tänkte jag passa på. Är så slappt att bara kunna gå rakt ner så kommer man dit. Det där kan bli farligt om jag börjar bo här för ofta hehe!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen sova

Vaccinerad, check!

Då har veterinären varit till elit och vaccinerat honom och kikat. Han tyckte att elit såg väldigt fint byggd ut och att han såg välmående ut, känns bra att höra det från en veterinär! Nu blir det lugna dagar framöver, ska även ta och avmaska honom.
Nu ska jag sticka iväg en snabbis och äta middag med min farbror och hans fru, dom är här för att hämta en häst så då skulle jag och pappa träffa dom och äta middag.

Skriver senare!


fy vad man saknar sommaren då det är så här kallt!

sista dagen på lovet

Äntligen så har jag hittat mina mattegrejer! Tro inte att jag är någon nörd nu men. Hade inte lust att pröjsa 800kr för min grafräknare + en slant för matteboken. Men nu kan jag andas ut. Tog en promenad med elit idag, han va pigg och busig! Nu då han ska få en lugn vecka pga vaccinationen så ska vi träna lite markövningar. Han måste ju stimuleras på något vis! Ska hoppa in i duschen nu, sen kommer älsklingen hit. God natt! :)

Koder kan döö

Åhh nu är jag så less på koder och skit, det är alltid problem då jag ska koda. Ha hållit på med sånnt här i flera år men blir aldrig riktigt skicklig på det tyvärr. Dom mer avancerade sakerna får vänta, för dom ska alltid krångla. Sen är jag så frustrerad för att jag inte hittar koden till länkarna i menyn, den är borta!
Snart far jag till stallet och pysslar med elit, det är bra mycket roligare än det här!



Ringt veterinären, check!

Har precis ringt veterinären, elit ska vaccineras imorgon vid 4 tiden. Tänkte göra bort det nu på en gång så det inte stör mitt i träningen. Ska dit och köra han en sväng idag och det blir även en lugn tur imorgon. Nu ska jag fortsätta med bloggen så all kodning kommer på plats!


Dö less!

Nu är jag rätt så less på att sitta här då jag har hållit på med designen några timmar, känns som att ögonen ska trilla ur skallen. Älsklingen och jag ska se på tv och ba mysa som ett avslut på den här dagen. Känns så skönt att jag är ledig imorgon! God natt på er!


Saknar att bara va ute med kameran och fota random saker, hade pengar till en systemkamera i sommras men då gick pengarna till elit. Så jag får nog köpa den i slutet av det här året kanske, om det blir nå pengar över då. Tänker då inte gå och köpa mig en kompakt kamera! :)

Om mig

Jag heter Sofia Lindmark och är 18 år, bor en liten bit utanför Örnsköldsvik i själevad. Är född och uppvuxen här med min familj. Går på naturvetenskap på nolaskolan. Bor med min pappa och två katter just nu, mina föräldrar är skilda, mamma bor i stan men jag trivs bättre hemma så därför bor jag här. Har en pojkvän som heter Robin, vi har varit tillsammans i lite mer än tre år. Älskar honom och min familj av hela mitt hjärta.
På fritiden så är jag självklart i stallet! Men gillar även att umgås med kompisar och pojkvännen.
 
Jag är en glad,målmedveten och envis tjej. Men har ett hemskt morgonhumör, är ibland ganska glömsk och jag är expert på att tappa bort saker hehe..
 
Började då på en ridskola när jag var nio år men gick över till travet då jag var ca 12-13 år. Fastnade verkligen för travet och håller inte på med ridsporten alls nu. I början hade jag en sköthäst på travskolan som hette Exot, var skötare på han i några år och även en ponny som heter Katrinebergs Indie. Båda dom har gett mig otroligt mycket och dom har fått mig dit jag är idag. Sommaren 2011 så tog jag och min familj ett stort steg och köpte min första ponny, Farmens Elit. Ett steg som jag aldrig ångrar, kan vara en utav det bästa sakerna vi gjort. Min lilla ögonsten!
 
Licensen har jag haft sen 2009. Har tävlat travskolans hästar en hel del, de jag tävlat mest är Exot och Katrinebergs Indie. Har både kör och monté licens, men har bara ridit ett montélopp. Intresset för montén har väl inte varit lika stort, har dessutom inte haft någon häst att rida eller något lopp. Har inte alls så stor koll på hur många lopp jag kört men de är väl en del!
 
 
 
 

renovering

Bloggen är under renovering!

sidensjööö<3

Tjo! Är i sidensjö idag, kom hit igår efter jag och mamma tagit in hästarna. Igår såg vi på den sämsta filmen i historien. Titanic II, tro fan att dom måste ha haft en budget på 100 dollar då dom gjorde den filmen! Effekterna var verkligen kass! Så det är ingen film jag rekommenderar iallafall! Efter filmen så såg vi apollo 18, den var bra! Så den rekommenderar jag helt klart. Kvällen slutade med att jag somnade i soffan, var helt utslagen! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, Robin ha pratat om att köra skoter så det kanske blir så. Nu ska jag se på tv medans Robin är och att gör något ärende :)

<3

Jag är nog den lyckligaste på jorden som har dig. Du är liksom den som gör mig till en hel person. Mitt liv har förändrats helt och hållet när du kom in i bilden. Jag har en helt annan syn på mig själv, jag duger som jag är. Du fick mig att inse det. Och bara det gör en stor skillnad för mig, jag kan äntligen leva. Och du är den mest underbaraste person jag någonsin har mött. Ingen utav oss är perfekt, vi är olika, men samtidigt så lika. Det är så lustigt att vi på något sätt blir den perfekta matchningen. Trotts att det gått 2 år sen vi blev tillsammans så är jag lika kär än idag, ibland tänker man på dig så man blir helt galen.
Hur som helst så älskar jag dig, och det är inte lite heller kan jag lova!

stallhelg..

Just nu är jag så grymt trött. Sov dåligt i natt, klev upp halv sju och for och tog ut travskolans 9 hästar + elit. Gjorde ordning foder,mockade, bytte vatten till alla. Körde elit och sen städade man i selkammaren och i fikarummet. Smörjde all utrustning och tvättade täcken, lindor å lite sånnt. Sen tog man in alla hästar och gjorde kväll, köpte en pizza och nu sitter man och chillar. Det känns som att skelettet vill krypa ur kroppen, är lite orolig att jag dragit på mig någon förkylning. Blir jag sjuk nu så måste jag gå på skolan oavsett vad, och det vill jag faan inte!
Blir nog te att lägga sig tidigt idag, längtar sååå till sängen!
Imorgon ha man stalltjänst i travskolan och sen på kvällen ska jag åka till min älskling!

middag hos mor!

Ska iväg och ta in elit nu och sen far jag och robin till mamma och äter middag! Känns hur nice som helst.
Ha en bra kväll allihopa!

Välkommen till min nya blogg!


Farmens Elit

Farmens Elit
e. Ernst Ronaldo    u. Zanthana    ue. Vagabond
25 starter (2-7-5-6-3-2-0)
rek. 2.16,5
Utställningspoäng 39
 
Elit är min första ponny, jag fick honom sommaren 2011. Han är en liten kille på 116cm men har har mycket spring i benen.
Han är världens charmigaste ponny, väldigt snäll men självklart lite busig. Han har en otrolig skalle på banan, gör alltid sitt bästa. Verkligen den roligaste ponnyn att tävla enligt mig. Det jag gillar mest med honom är att han är unik, en personlig och klok ponny. Älskar denna ponny av hela mitt hjärta <3
 
 
 
 

RSS 2.0