ikea tripp!

Äntligen hemma efter en lång dag i sundsvall.
Har varit på ikea och köpt lite grejer till lägenheten, på lördag får jag flytta in så det är mycket som ska ordnas innan dess. Har iallafall köpt det som är nödvändigast + lite inredning såklart. Är helt galen i inredning just nu, ha så mycket idéer! Vill bara flytta in nu på en gång och börja dekorera. 
 
Elit har inte tränats så mycket just nu, har kommit så mycket saker emellan. Vädret har varit kasst och sen har jag jobbat en hel del. Men nu så ska väl träningen komma i balans igen. Ska köra mycket kondition och styrketräning nu och försöka hinna med att få in något snabbjobb innan backen blir hård som sten. Han har ju dragit på sig en mage nu som vi ska kämpa bort i vinter så att han blir så där smärt och snygg igen! Och jag har lite beslutsångest om jag ska raka honom eller inte. Är ju så behändligt men samtidigt kommer jag inte träna så jätte hårt då vintern kommer så frågan är om det kommer att behövas.
Hur gör ni?
 
En ugglelykta som fick följa med hem idag!
 
 
 
 
 
 

Seger på umåker!

Det är tisdag och jag är ledig! Har passat på att rusa runt på stan och köpt lite grejer till min rockard. De börjar ju bli så mörkt ute nu så jag köpte en cykellampa som jag såå länge tänkt göra, att köra enbart på rakbanan i vinter är inget jag vill göra! Elit ska ju vintertränas nu och då vill jag kunna köra lite överallt. Nu gäller det att hålla hans form uppe, trotts att det inte blir några fler starter efter klubbmästerskapet så ska han tränas ordentligt. 
Vi gjorde sista "riktiga" starten i fredags. Kändes lite halv seg i värmningen men när vi kom ut till defileringen så sög han tag i grejerna. Han vart ivrig i provstarten och då började jag tveka lite, försökte mest att fokusera på att inte få någon startgalopp.
Starten gick super, kom iväg hyffsat bra och utan galopp. Tog ledningen innan första kurvan och höll den till sista sväng då ett ekipage började komma ikapp, men Elit krigade på riktigt bra vilket resulterade i en skön seger! Han gjorde ett kanon lopp verkligen, och inte en endaste liten galopp! Han chockade mig verkligen, var så himla duktig. Var nog den skönaste segern på länge, och behövdes verkligen efter allt strul som vi haft i år. Nu laddar vi om och ska lägga om träningschemat lite så att vi är redo för nästa säsong.
 
Förutom att Elit går riktigt bra så är det mycket annat på gång. Är så taggad på framtiden just nu, allting går verkligen åt rätt håll och jag hoppas att det fortsätter så. Det går super bra på jobbet och jag trivs verkligen så bra. Ska köpa min första egna bil och igår var jag och skrev under ett hyreskontrakt. Jag ska flytta hemifrån! Har hittat en sjukt mysig liten etta inne i stan, så fräsch och fin! Så jag kommer ha fullt upp de här veckorna, får flytta in första november så det är mycket som ska flyttas och inhandlas just nu. Ska försöka uppdatera då jag har tid!
 
 
 

start på gång

Hallå på er!
Så skönt att bara få sätta sig och slappna av efter att ha gjort allt som ska göras. Har städat och betalat räkningar såhär på kvällskvisten.
Var en ganska lugn dag på jobbet, slutade tidigt idag vilket var välbehövligt. Det här vädret som är nu tar knäcken på mig. Sov två timmar på soffan när jag kom hem för jag var riktigt slut på. Resten av kvällen har spenderats i stallet som vanligt. Har packat och gjort klart inför imorgon då vi ska göra årets sista start. Den här gången åker vi till umåker igen. Loppet ser väl rätt okej ut, men har inga förväntningar alls faktiskt. Är bara roligt att få komma ut och starta lite. Blir en väldigt lång dag imorgon då jag ska åka med en som hyr i samma stall som mig och hon ska ut i lopp 11. Men det blir nog bra ändå!
Förresten så startade vi här hemma för någon vecka sen och det gick väl sådär, han gjorde ett bra lopp men de räckte inte till någon placering. Får hoppas att det blir någon imorgon! 
 
 

RSS 2.0