hemmakväll

Blev ingen körning idag, det såg rätt så halt ut så jag skippade det. Visst han har brodd, men vagnen brukar slira rejält och sen vet man ju inte hur pigg och stirrig han kommer att va så det är ju onödigt att riskera något. Men förhoppningsvis blir det av imorgon, ska vara i stallet hela förmiddagen och fixa å dona och sen på eftermiddan blire jobb på arenan. Ikväll blir det bara lugnt, känns lite jobbigt då jag egentligen skulle va på fest hos en kompis. Men imorgon måste man va fräsch och sådär så det går inte att vara slö då. Man får helt enkelt prioritera, men det skadar väl inte att ta det lugnt emellan åt!
 
bild från i höstas
 

garagekväll

Har inte varit hemma så mycket så har inte kunnat uppdatera, men nu så ska jag försöka mig på ett litet inlägg. De senaste dagarna har jag verkligen sölat bort och varit ute på nätterna istället med kompisar, men nu när Elit ska tränas igång så är det slut med "nattugglandet"!
Ikväll har jag varit hos min kusin med familjen, typ druckit lite bärs, käka och surrat. Min kusin har så otroligt fina bilar så det inte är sant, skulle kunna ta hem dom allihopa! Vi tillbringade kvällen i hans garage, inte helt fel!
 
Imorgon ska jag köra Elit för första gången på jätte länge, blir väldigt lugnt hade jag tänkt. Men han kommer förmodligen att va på tårna och vara stirrig, känns lite drygt men man måste ju börja någon gång. Hoppas bara att det är sandat, såg att rakbanan var blank och hal och är det så imorgon så blir det ingen tur. Får hoppas på det bästa för jag vill sätta igång nu så att man är hyffsat i topp när säsongen drar igång!
 
 
 
 

julfix..

Då har man gått på jullov, börjat handla julklappar och även gjort årets första och förhoppningsvis sista vurpa, har varit sjukt halt ute idag vilket resulterade i att jag fått ont i rumpan haha, var svårt att hålla sig för skratt efter den trotts smärtan. Men som sagt så har jag varit och handlat lite julklappar idag, är ute i sista minuten som jag alltid brukar vara haha. Har nu bara en klapp kvar som ska köpas imorgon. Har även hjälp pappa med julhandlingen och nu ska jag bara städa mitt rum vilket är väl behövligt. 
Elit har fortfarande vila men tror jag ska ta och börja köra han på juldagen, nu är det dags att sätta igång han tycker jag. Vi börjar med långa men lugna motionsturer!
 
Tänkte sätta igång bloggen på allvar faktiskt, skulle vilja byta design helt och hållet och bara nystarta den. Men behöver lite inspiration så säg gärna vad ni vill att jag ska skriva om! Var inte blyga! ;)
 
 
 
 

race i hagen

Hittade den här filmen från i somras på wången! Hade precis släppt ut Elit i hans hage där. Allting var roligt och väldigt spännande enligt han, han är ju ba för sööt. Synd att ljudet strula med aja, här har ni den!
 

ny vecka..

Ny vecka, känns segt. Just nu så väntar man bara på att det ska bli lov, längtar så otroligt mycket för jag är extreeemt less.
Helgen har varit bra, va och bowlade med nå kompisar i fredags vilket resulterade med en andra plats och en sjuklig träningsvärk såhär dagarna efter haha. Vi drog ut till cannan efter det men de blev ganska lugnt för min del. I lördags sov jag bort halva dagen och jobbade på kvällen, for till cannan med nå kompisar efter jobbet. Igår sov man för det mesta också, var på middag hos mamma och sådär, ganska lugnt med andra ord. Har självklart varit i stallet också, är väl inte så mycket uppdatering om Elit just nu. Han tränas inte just nu men planerat att sätta igång han nu till helgen eller nästa vecka!
Nu ska jag äta middag och sen blire jobb på travskolan!
 
 
 

it's fridaaay bitchees :D

Äntligen fredag! Tänkte ba uppdatera så ni vet att jag lev!
Ha varit en ganska hård vecka med massa prov, skönt att de är bortgjort! 
Ikväll blire bowling och sen ska vi ut och göra stan osäker, woop wooop! Uppdaterar mera imorgon!
 
 

RSS 2.0