dålig dag

Mjukiskläderna på, en fet godispåse i famnen,en mysig filt, datorn i knäet och TV:n i bakgrunden.
Den här dagen har varit skit. Morgonen började med bråk, har alltså varit arg hela dagen och det sög musten ur mig så jag sov några timmar på eftermiddagen innan jag for iväg till stallet och körde Elit. Tur att Elit var på bra humör iallafall, det smittade av sig lite på mig. Han kan verkligen få mig att le den där ponnyn. Men förutom att köra Elit så fick jag inte så mycket gjort idag.
Nä jag hoppas verkligen att morgondagen blir bättre och att jag får lite saker gjorda, jag var på så nere idag att jag orkade inte göra mycket alls. Men imorgon ska jag vara väldigt effektiv hade jag tänkt, ska banne mig göra en lista på alla saker som ska göras. Lämnar denna dag bakom mig och blickar mot helgen då det blir både jobb och roligheter, längtar!
 
Världens bästa vän <3
 

regning måndag..

Då var Elit ute och stallet klart. Äter frukost, ser på TV och hör smattret mot fönsterrutan i bakgrunden. Helt otroligt vad det kan slå om fort, i förrgår var det strålande sol och 25 grader varmt, på kvällen började det åska och regna och sen dess har det varit skit väder. Känner mig inte alls taggad på att fara ut och träna Elit i detta ruskväder. 
Hur som helst så har helgen varit väldigt bra. I fredags körde jag Elit, snacka om kaosig tur. For upp mot berget och mötte två cyklister, och det tycker inte min ponny om tydligen. Försökte vända om och springa hem flera gånger men jag var envis och tillslut kom vi förbi, såå fjantig men såå söt haha, tur man är härdad. Morsan ska komma dit med cykeln någon dag så han vänjer sig vid den. Men förutom det så fick han jobba på bra. I lördags var jag i kubbe med några kompisar, var dragracing där. Var många fina bilar och gassande sol, rätt så härligt! På kvällen blev det grillning här hemma och utgång, lyckad kväll helt klart. Igår gjorde man inte mycket alls, for in till stan och köpte mig en ny telefon då min vägrade att starta och gick inte att systemåterställa, förmodligen var den fuktskadad. Så det blev en iphone 5s, är nöjd hittills! Kollade självklart på travet under hela dagen, fina lopp och roligt att det var Björn Goop som styrde till en Elitloppsseger. Var i stallet efter det och sen for man och röstade, på kvällen blev det lite valvaka och filmtittande. Så med andra ord så har helgen både varit fartfylld och lugn, alldeles lagom. Nu är man tillbaka till vardagen igen, idag ska jag plugga, köra Elit och fara in till stan och byta tungpiercing. Men först lite soffhäng!

träning

Blev en tur med Elit igår. Körde ett varv på slingan och sen några vändor uppför en intervallbacke där han fick klättra. Känns som att vi har flyt i träningen just nu, hoppas det håller i sig. Det enda som jävlas just nu är PG-skorna som tappar skruvarna hela tiden, verkar som att gängorna är slut på så jag ska kolla om min hovis kan kapa till ett par nya skor. Annars så fokuserar vi mest på konditon och styrka just nu, blir väl att man kör intervaller/banjobb då det börjar närma sig tävling. 
 
 

längtar!

 
 
Det är inte länge kvar nu till elitloppshelgen, en utav årets höjdpunkter. Hade velat vara där i år igen men eftersom att det är studenten snart och kramforsstadsfest så siktar vi på nästa år istället. En sak är säker och det är att hela familjen Lindmark kommer att sitta som fastklistrad framför TV:n i helgen!

ponnytravdag på solänget

God morgon på er.
Har nyss klivit upp, haft en skön sovmorgon som var väl behövlig efter gårdagen.
Var på solänget hela dagen då det var ponnytrav där, soligt och varmt men fruktansvärt blåsigt. Förutom det så var det såå kul att se så många fina ponnyer. Men man bli ju lite rädd då man ser hur ruskigt bra alla är redan nu i början av säsongen, tror Elit kommer att få tuffare motstånd i år men med bra flyt och rätt träning så vet jag att han har kapacitet att bli minst lika bra och kan vara med och fightas i loppen.
Det bara kryper i kroppen på mig, vill också tävla! Förhoppningsvis har vi flyt med oss, skulle va skit kul om vi kunde få starta här hemma den 24:e! Vi är taggade!
 
Förutom att kolla på lopp igår så fyndade jag ett halstäcke i fleece på shopen för 150 kr, hjälpte till i stugan å sålde fika, var med världens finaste vän Ingrid och som hade en present med sig till mig! En repgrimma till Elit, skit bra present för en sånn ha jag velat ha men aldrig orkat köpa själv. Så nu måste jag verkligen ta tag i markträningen på allvar, ska börja redan idag. Hann även ut en sväng med Elit efter loppen, for till ett ställe där vi inte varit på säkert två år. Han var lugn och fin!
Hur som helst, på kvällen så var jag med brorsan och Josephine, hade tänkt att fara ut men ingen av oss var så taggade så jag gick och la mig istället för jag var såå sjukt trött. Somnade så fort jag la huvudet mot kudden. Skönt!
 
 
 

ibland är man effektiv

Torsdag idag och jag har faktiskt inte så mycket att göra vilket känns ganska skönt.
Igår var jag däremot igång hela dagen. Hade hovslagaren på besök på morgonen, Elit har nu PG fram och guldskor bak. Lite tidigt att sätta på guldskorna men jag hade inga andra och shoppen var stängd, så de fick helt enkelt bli det. Efter det var klart så satte jag igång med att tvätta all utrustning vilket var väl behövligt, allting var täckt med damm och hår och jag kommer inte ihåg när jag tvättade och smörjde sist, måste ha varit i sommras så det var väl behövligt. Rensade även ur mitt skåp och sorterade, när jag flyttade så slängde jag ner alla grejer i en påse, har inte orkat ta tag i det förrens nu, så nu är det ordning och reda igen. Även alla vintergrejer åkte upp på övervåningen, kändes skönt att få ta bort dom! Är bara att invänta sommaren nu!
 
Nu ska jag sticka iväg och köra Elit en sväng, blir förmodligen att vi kör upp till vändplanen idag!
 
 
 

valborg

Då var hästen utsläppt och stallet fixat, kryper ner i soffan med täcke och kudde.
Känner mig något piggare idag än vad jag var igår, var såå seg och trött. Firade valborg i bjästa med mina fina vänner, vart en bra kväll. Igår så var man ju rätt sliten så det blev inte mycket gjort, slappade typ hela dagen och på kvällen så var jag i stallet och sen var jag i bjästa hos en kompis och såg på skräckfilm. 
Idag är det enda som står på schemat att köra Elit. Var ut med han i onsdags, var på en skogsslinga som det var jätte längesen vi tränade på. Han är ganska miljökänslig, är ganska lättskrämd och blir lätt spänd. Men han var faktiskt rätt lugn, hoppade till lite två gånger bara och var inte så spänd som jag hade förväntat mig. Vart så stolt över min lilla kille, hoppas detta är ett mognadstecken! Idag ska vi köra på slingan och under järnvägen, blir blandat med trav och skritt. Längtar tills vi är tillbaka i träningen. Som det ser ut nu så kör jag blandat med jogg och skritt nästa vecka också, sen börjar vi motionsköra. Vill träna upp konditionen och styrkan ordentligt nu, han ska få börja springa uppför bergsslingan som vi har här, jäklar va han ska bli musklad då för den är riktigt jobbig! :)
 
min fina pojk <3
 

RSS 2.0