inte våran dag..

Start här hemma idag, var inte riktigt våran dag. 
Kändes hyffsat fin i värmning, var lite extra på tårna emellanåt.
I loppet kom vi iväg bra men det stämde inte riktigt för honom. Galoppera med bakdelen hela tiden, slog på typ fyra galopper så vi blev diskade. Han krångla även i upploppskurvan så det kan kanske vara något spök med ryggen igen, är även lite osäker på balansen bak, kan vara så att det greppar lite väl mycket. Men det är svårt att säga, kan vara vad som helst. På lördag ska en kiropraktiker få böjja igenom honom och kolla igenom hela kroppen och se om vi kan hitta något där, utgår ifrån det och se vad som måste göras och sen ska hovslagarn få komma och kika lite. Hoppas för tusiken att det inte är något besvärligt! Blir så orolig :(
 
Tror även att han ha lite pollenallergi? Hostar till någongång ibland då man kör och ha tunt ofärgat snor lite till och från, ingen feber eller hängig på något vis. Var lite mer hostig idag precis innan loppet. Blev väldigt fundersam men då han kändes så otroligt pigg så tänkte jag "vi prövar, går de inte så lägger vi av på en gång och kör hem" Och han va riktigt pigg som sagt, så det verkar inte störa han på något vis heller? :S Men ska ta och kolla upp det där för säkerhetensskull! Kommer inte att planera in någon start nu, huvudsaken just nu är att han blir bra <3
 
 
 
 
världen bästa <3!

midsommar

Klockan är alldeles för mycket egentligen men jag känner för att uppdatera ändå.
Min midsommar blev väldigt lugn. Jobbade först till klockan sex, for och tog in hästarna, åt och gjorde iordning mig och sen åkte jag till fors och tillbringade resten av kvällen där med lite folk. Vart ganska lugnt men trevligt, var lika bra de då jag skulle jobba idag. 
Idag har jag sovit bort typ hela dagen, jobbat 15-20 och sen varit i stallet till 22. Känns skönt att midsommar är över så att man kan återgå till vardagen igen. Elit som inte blivit körd på tre dagar ska bli körd imorgon, ska kanske ut och röra på Salle som jag tar hand om just nu. Har även tänkt att få upp betet nu, det är typ prio ett imorgon. Kommer med andra ord att tillbringa dagen i stallet imorgon, ska bli otroligt skönt!
 
 

sliten krigare

Kom hem ganska nyligt och är seriöst helt slut på. Den som säger att sälja jordgubbar är lätt som en plätt kan få komma imorgon och sälja med mig. På slutet så var det så mycket att man knappt visste vad man hette. Hann inte nästan inte vila någonting utan det rullade på hela tiden, rörigt! Men nu är man äntligen hemma och ska avnjuta en bit jordgubbstårta.
Känns lite halv surt att jag får sitta själv hemma medans alla andra är på Danneros midnattstrav, hade så himla gärna velat fara dit! Men ibland får man offra sig, den här dagen gjorde gott i plånboken kan jag lugnt säga!
 
Blir nog att gå och lägga sig snart, ska upp tidigt för att släppa ut hästarna och sen blire ännu mer jobb!
 
 

Resultat Bergsåker

Har varit på bergsåker och startat idag.
Är faktiskt riktigt nöjd över dagen även fast vi inte tog någon placering.
I värmningen kändes han så otroligt bra, värmde lite hårdare denna gång och det behövde han nog. Kändes ruskigt fin!
Vi kom iväg i starten rätt bra, men fick galopp. Han kom verkligen in i galoppen och typ stannade upp innan jag fick ned han igen. Sen sprang han på rätt bra, tog några galoppsteg men ställde sig snabbt. Låg ute i de yttersta spåren ganska mycket för att försöka, men de gick inte. Tappade rätt mycket på galoppen så det var svårt att hinna ikapp och förbi, hur mycket vi än försökte så räckte de inte. Men han kämpade på riktigt bra, är faktiskt nöjd över hans insatts idag. Älskade lill grabben! Nu ha han fått ett ordentligt lopp i kroppen! Om han tar det här loppet bra så anmäler vi till ett insprängt lopp här hemma den 25:e!
 
I värmning!
Efter värmning :P
 
Nu ska jag gå och lägga mig, vart en på tok för sen kväll! Ska upp tidigt imorgon för att släppa ut hästar och jobba, kommer att vara död imorgonbitti..
God natt på er!
 
 
 
 

fullt upp

Kom hem från jobbet för en timme sen typ, tänka sig att sälja jordgubbar kan göra en så trött, skulle lätt kunna gå och sova en stund men det går inte. Snart ska jag och pappa fara och handla lite nya grejor till stallet som vi ska flytta till imorgon, typ hyllor och krokar. Det ska sättas upp och sen ska jag börja flytta över hö och sånnt, känns drygt men det måste göras.
 
Uppdateringen är dålig men det har varit fullt upp nu senaste dagarna med jobb,fest,hästar m.m
Sen har man även varit så jäkla lat då man kommit hem så jag ha inte orkat..
 
senaste bilden från min instagram (ssofialindmark)
 

130608

Medan jag väntar på att Robin ska komma hit så passar jag på att uppdatera lite. Har väl kanske inte så mycket att skriva egentligen. Har börjat jobba nu, känns skönt att pengarna rullar in. Har släppt ihop Elit och Salle, gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Elit är lite vaktande och vill inte ha Salle nära inpå sig, förhoppningsvis så ger han med sig efter ett tag då han inser att Salle inte är så farlig. Snart ska vi släppa de på bete, får se hur det går, Elit klarade inte av det psykiskt förra året, kunde inte vara lugn och bara beta utan sprang runt och stressade istället.
 
Idag har man jobbat, kände mig lite sliten sen gårdagen.  Jobbade till 22 och sen åkte man bil i stan hela natten, kom hem ganska sent.
 
bild från i vintras!

Resultat umåker

Slänger in ett inlägg innan det är dags att lägga huvudet mot kudden!
 
Var till umåker och startade ett i ett insprängt lopp igår.
Elit kändes ganska loj i värmningen så jag värmde inte så hårt denna gång, men det fick jag ångra i loppet. Kände redan i defileringen att han låg på lite för mycket. Banan var så fruktansvärt dålig, tung och osladdad efter alla värmningar vilket Elit inte alls verkade tycka om särskillt mycket. Blev nån galopp och då var han dessutom lite svår att få ner i trav, blev instängd på upploppet och kom ut för sent så vi blev först utan på 2.17. Min insatts var inte den bästa, körde lite för fegt den här gången. Aja, de var helt enkelt inte våran dag igår. Men detta är faktiskt andra gången som vi blivit oplacerade av alla starter som vi gjort tillsammans, hur grymt är inte det? Har ju världens grymmaste ponny! <3
Får se hur han tar det här loppet, tar han det bra så blir det start på bergsåker nästa vecka.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0