gott nytt..

Ha typ inget att skriva idag riktigt, ha ba sovit och kört elit!
 
Ska tillbringa min nyårsafton i sidensjö med älsklingen och ett gäng kompisar, så jag uppdaterar nog inget imorgon!
Men tänkte passa på att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR! :)

äckel snö

Ha nyss kommit hem från stallet, så sjukt pissigt väder här! Snö och regn, nä huvva.
Hästarna var glad över att få komma in lite tidigare idag! Hoppas verkligen att det inte är såhär imorgon för då ska jag ut med elit hade jag tänkt. Första turen sen han blev nyklippt, kan sluta hur som helst haha! 
 
Idag har jag varit hos Robin, sov över där i natt. Ville verkligen inte lämna sidensjö idag, tanken av att behöva gå ut i snöovädret var inte direkt lockande. Och trött som fasiken var man, tror en förkylning eller något börjar komma smygande. Men jag ska dit på måndag igen, åh vad jag längtar!
 
bild från förra året

nyklippt

Har precis klivit ur duschen, nu ska man ba fixa ordning sig, äta å sen bär de iväg på lite annat skoj!
Har väl inte hunnit med så värst mycket idag annars, ha sovit, gjort en tenta på utbildningen som jag var på för ett tag sen.
Vid lunch så for man till stallet och klippte elit, så nu ser han ut som en liten råtta igen haha. Lämnade ett täcke över ryggen den här gången, själv tycker jag att det ser så jävla fult ut men det är ju funktionen som räknas. Så nu får han vara ful ett tag tills det är dags för lite varmare temperaturer, längtar så till sommaren! Ny skodd blev han igår också, snösulor fram, så skönt!
 
 
 

julen.

Har haft en underbar jul i år faktiskt, lätt den bästa på länge.
Den firades hemma med familjen. Åt julbord, såg på kalle anka och karl bertil jonsson å det vanliga. Och fick jätte fina julklappar, är hel nöjd!
 
Idag så har man inte gjort mycket alls känns det som. Var hos kusinen igår och åt middag där, sen drog man till robin! Vi såg på film tills klockan blev två då vi hämtade en kompis i stan. Var lagomt trött, men vi blev bjudna på max så de gjorde inte så mycket hehe! 
Och idag tog man sig en sovmorgon förståss, var ju typ hemma vid 4 i natt så man va lite slö.
Men man ha typ ba varit i stallet idag, tänkte köra men det var oplogat så det var ingen idé att ge sig ut..
 
 

god jul!

Jag och Elit önskar er alla en riktigt god jul, ta hand om er!
 
 

<33!

Kan inte beskriva med ord vad jag känner för dig.
Tre underbara år har gått nu sen vi rände runt i byn i en epa.
Kommer ihåg det som det vore igår, och jag kommer aldrig att glömma.
Dessa tre år har varit mina lyckligaste hittills<3
Jag älskar dig så sjukt mycket Robin Holmér <333
 
 
 
 
Du gör mig lycklig!! <333
 

slit!

Äntligen hemma efter lite slit!
Börjar med att säga att nola revyn var verkligen kung! Alltså vi ha så himla roliga lärare på våran skola, helt sjukt! 
Efter revyn så snurrade jag runt på stan några timmar och har nu fixat de sista julklapparna, känns skönt!
 
Nu på eftermiddagen har man varit i stallet hela dagen, fixat och donat lite då en ny hyresgäst flyttar in på söndag. Och jag å tre andra har köpt spån så jag och en tjej i stallet har lyft upp spånbalar. Först så försökte vi få upp dom genom en lucka i taket, gick inte bra alls, fick upp tre st men då gav vi upp och for å köpte korv. Sen fick vi hjälp av två starka personer som putta balarna genom dörrarna på övervåningen, gick betydligt bättre! Så nu är de gjort! Och fan om jorden går under imorgon, då ha vi hett upp 40 spånbalar i onödan!!! ;)
 
två av våra tre proffsiga staplar ;)

hejjaärvärdelöspårubrikerhejdå

Håller på att fixa i ordning mig, ska snart ta bussen in till stan med en kompis. Vi ska se den årliga nola revyn, (en revy av våra lärare på skolan) Förra året höll man på att skratta ihjäl sig så förväntningarna är stora i år.
Efter det ska jag fixa de sista julklapparna hade jag tänkt, så himla svårt! Vet inte vad Robin vill ha och han vet inte själv heller. Så svårt!
 
 

21.24

Ligger i sängen och är helt utmattad efter en hel dag på solänget.
Red en kompis ponny, och det fick mig att inse hur kul det är att rida men även hur jobbigt det är, måste börja jobba på kondisen! Men jag var faktiskt nöjd över mig själv, allting sitter kvar trotts att det var ca 2 år sen jag red monte och ungefär 5 år sedan jag höll på med ridsporten.
Efter det så ägnade jag tid åt travskolans julshow, körde en ponny i lucia tåget och höll sedan ordning på alla barn så att dom var på plats. Var nog ca 45-50 ungar att hålla reda på, så det tog på krafterna kan jag säga.
 
Det har kommit sjukt mycket snö i natt! När jag gick ut på våran infart så hade jag snö upp till knäna, helt otroligt. Och det har varit ganska dåligt plogat på solänget så man har fått plumsa mycket, de har nog tagit mest på krafterna!
 
Nu ska jag snart sova så man är någolunda pigg inför imorgon. Det är måndag, men trotts det så känns det inte allt för drygt, är ju faktiskt sista veckan nu bara!
 
 

hjärnmos

Efter många timmars av sträckpluggande så är hjärnan helt slut! Har biologiprov imorgon, ska bli så skönt att göra bort det för efter det kan jag slappna av och återgå till mitt vanliga liv.
Har ju inte varit i stallet på hela den här veckan, mamma har fått tagit in elit och ordnat det då skolan ha fått gå före. Tur att man har mamma!
Så elit har fått vila lite nu, vi ska bara ta det lugnt nu innan julen! Det får bli hans "vintervila", alledes lagom för han! Han skulle inte kunna stå längre, vet ju att vissa ställer av sina hästar en längre tid då det inte är säsong. Inget fel med det! Men det skulle inte fungera för elit, huvudsaken för honom är att han får komma ut och röra på sig ofta, annars blir han så uttråkad! Så jag kör mest lätta pass nu, men efter jul så börjar vi öka på träningen lite eftersom igen. Längtar tills imorgon då jag får träffa han, ska pussa extra mycket på han då!
 
Nu ska jag borsta tänderna och sånnt, sen blire att sova! Brevid älsklingen också, kan inte bli bättre <3
 

pigggg!

Sitter och dricker red bull för att bli piggare, och tro fan att det hjälper. När jag kom hem från skolan var jag seg och ville ba lägga mig, nu känner jag mig som en duracellkanin inombords. Ha aldrig varit med om att red bull funkat så himla bra haha.
Nä nu måste jag plugga innan älsklingen kommer hit ikväll, 10 dagar kvar, kämpa påå..
 

andra advent

Då har älsklingen precis farit hem och jag ska börja plugga, trist som fan..
Men vi har haft en jätte mysig morgon, vi ha varit och släppt ut hästarna och sen myst i soffan med tända ljus och go frukost. Bra start på dagen med andra ord!

10:58

God morgon på er.
Idag var man ledig, hur skönt som helst! Och huvudvärken är typ bortblåst, känns riktigt bra. Och dessutom så snöar det, har as mycket snö nu! Wihooo, äntligen. Får se om man far ut med elit en sväng ikväll! 
Nää nu måste man ta itu med skolarbete, huuuvva!
 

huvve sprängs snart..

Blä vad less jag är på denna huvudvärk och "små hänget" som är över en. Kroppen känns så le och huvudet bankar. Ha ätit alvedon men det hjälpte inte mycket..
Var även hemma igår, och är redan less på det.
Kom ju på igår att det var genrep inför travskolans julshow på kvällen. Var bara att pallra sig dit, passade på att köra elit innan när jag lix var dit, tänkte att det "bara" var -14 så då kunde man passa på när det var så "varmt". Han kändes jätte fin och ville inget annat än att springa, härligt! Och det var helt underbart att få köra på snön! Som man har väntat på den!
Efter det så måste det fan blivit -20. Brrr! När genrepet var över så bankade skallen, humöret var verkligen inte på topp och fingertopparna hade förlorat känsel. Älsklingen kom och hämtade mig senare så det blev ju bättre sen som tur var :)

kyligt..

Jag var hemma idag för att vila upp mig lite, helgen har varit tuff och man var inte riktigt fräsch imorse! När man var i stallet och tog in elit så kände man att man blev tvärtrött. Men det kan vara kylan också, min kropp får jobba stenhårt för att hålla sig varm så jag blir jätte trött väldigt fort. Hade -15 här som kallast idag, huuuaaa!!
Får hoppas på att de är det, för de är inget bra tillfälle att bli sjuk nu!
 
Morgondagen känns halv jobbig. Ska hjälpa mamma att släppa ut hästarna innan skolan, efter skolan måste man skynda sig till stallet och köra elit, och klockan 18 ska man jobba och efter det ska man plugga innan man kan hoppa in i duschen och sängen. Och man ska ju hinna att äta nån middag därimellan också, annars kommer jag att vara en riktig grinkärring!
 
Kanske bäst man he sig in i duschen å sen gå å piss å lägg säääh så man örk nanting imaran..
få bli så!
 
 

trött tjej!

Ligger i sängen och glor på V75, känner mig helt knäckt efter dagen. Har suttit på utbildning 8.00-17.00 så man är ganska slut faktiskt, har varit mycket att lära in.
 
Tänkte ge er lite mer info om den här utbildningen jag går, har ju typ inte sagt något om den!
Jag går ju som sagt en utbildning som heter Travsportens Unga Ledare. Tanken med den är att vi unga ska få en inblick i om hur en styrelse kan fungera och även vad det innebär att vara med, och även att vi unga faktiskt ska tro på oss själva för vi kan göra skillnad! Vi vill göra oss hörd och vara med och påverka svensk travsport.
Detta är en väldigt lärorik utbildning. Jag och Anna åker och träffar ungdomar från andra banor, och har då även lite föreläsningar. Förra gången var vi i stockholm och nu är vi på wången.
Ni kanske såg repotaget om oss i ÖA idag? Fick ett helt mitt uppslag, hade inte förväntat mig det! Trodde att det skulle bli bara en liten ruta i något hörn, så jag blev verkligen överraskad!
 
Nä nu ska vi gå och äta, ha en härlig kväll!
 

RSS 2.0