blää

Har precis ätit en sen middag men det var helt klart värt! Grillad fläskfilé säger man inte nej till.
Var ientligen tänkt att jag skulle fara ut ikväll men eftersom att det är så sjukt tråkigt väder så vill man helst vara inne, så jag å mina kompisar beslutade för att stanna hemma. Orkar dessutom inte göra något annat än å typ ligga i soffan, kroppen är typ död.
 
Nä jag är helt slut efter dagens jobb för det har vart rätt så högt tempo.
Såå det ska bli väldigt skönt att få lägga sig och sova, åh va tråkig jag lät nu men så äre bara! Ledig imorgon!

sovmorgon.

God morgon.
Min första sovmorgon på länge känns det som, hur underbart som helst! Ska göra iordning mig för att fara och jobba snart, känner mig lite otaggad då alla skriver på facebook att det regnar. 
 
Nu ska jag kliva upp och få på mig lite kläder och äta frukost!

trött tjej!

Blev ingen ny telefon igår, blir nästa månad ha jag tänkt. Hade en sånn fruktansvärd beslutsångest!
Var i stan igår kväll med robin,kenneth och andreas, for runt med mercyn och skjutsade en vän till robin.
Kom hem typ jätte sent och somnade klockan 1 i natt, sov i 5 timmar och vaknade hela tiden under natten, så jag är jätte trött nu! Ha ju jobbat sen 8 så jag är helt slut. Vill bara lägga mig och sova.
Ska vila lite, äta och sen fara till stallet för att fara ut med eliten!
 

mobilbyte idag

Idag är jag ledig, såå skönt!
 
Kom på imorse att jag och elit är bra lik ibland. Och då pratar jag om morgonhumöret, blir någonting det minsta lilla fel på morgonen så kan man bli riktigt irriterad. Jag var typ 20min försenad idag och elit var inte glad på mig, klev runt på gången och var riktigt otålig och irriterad. Alltså jag måste fota han på morgonen då jag kollar in i boxen, han typ gnäggar som att "åh jag trodde du glömt bort mig!!!" Så himla söt :)
 
Ska fara och köpa en ny telefon idag. Har en såånn beslutsångest! Antingen blire en Iphone 4s 16g eller någon HTC. Båda har ju sina för och nackdelar men verkar som att det kommer att bli en iphone iallafall.
Ska bli så skönt att kunna surfa överallt, ååååh så jag har saknat det haha. Mobilen jag har nu är typ en skit mobil som kosta typ 300kr på ica. Brorsan köpte den när han skulle till lumpen, man kan typ ringa och smsa på den iallafall!
 
Och det här betyder ju bra nyheter för er som följer bloggen, uppdateringen kommer att bli mycket bättre och det kommer att bli mer bilder ;)

pigg häst

dags att uppdatera kanske?
Ska snart iväg till jobbet, känner mig ganska otaggad!
Efter de så blire solänget, ska köra elit. Idag börjar vi öka på träningen lite och i slutet av veckan så är vi förhoppningsvis tillbaka i den vanliga träningen igen. Eller ja vanliga, det ska göras lite ändringar faktiskt! Berättar mer om det sen. 
Körde han igår oxå och han är fortfarande full av energi trotts att han knappt får nå krafftfoder.
Men nu ska vi börja gasa på lite mer så han får springa av sig lite. Ska även ringa monica och kolla om hon har tid att komma hit i veckan och titta igenom honom.
 

gårdagen

Kvällen började i överhörnes med några fina vänner. Spelade kubb och kort, lyssna på musik, grillade å drack go drickat, skrattade å hade trevligt. Vid två tiden så for jag till by och var på en fest där ett tag, efter det blev de hemfärd. Är helt klart nöjd över min midsommar, alldeles lagom!

Ska iväg och hämta moppen snart och sen ska jag fara och köra elit en sväng!

midsommar

fy vad skönt de var med en liten sovmorgon! Kände verkligen att det behövdes!
Ska fara och köra elit på eftermiddagen äre tänkt, hann ju inte köra han igår. Hoppas att han är någorlunda lugn idag ändå för mina armar är verkligen inte i det bästa skicket sen igår.
Ikväll ska man fira midsommar med några vänner är det tänkt!
Så får önska er alla en glad midsommar :)

jobb!

Känns som att ryggen gått av på mitten och nacken lika så.
Tror inte ni kan fatta hur mycket jordgubbar som blivit sålda idag, folk va som tokig i dom!
Ha verkligen fått jobba idag kan jag säga, men imorgon är jag ledig som tur är + att jag får sovmorgon! Känns som att jag inte haft de på väldigt länge.
Nä jag orkar verkligen inte skriva mer än det här, är så otroligt trött!

dryg morgon

Tro seriöst att de här var den drygaste dagen på jobbet idag.
Va typ 10 grader ute imorse och jag fick stå i skuggan, höll på att frysa ihjäl.
Kom värsta ruschen då jag sålde ca 250-300L på bara typ 3 timmar. Måste va typ rekord.
Imorgon ska jag stå i 7 timmar för att de kommer att säljas mycket pga midsommar. Men ska stå med 2 andra så de känns ändå bra, då har man iallafall någon att prata med haha. Och pengarna ba rullar in som de ska ;)
Ikväll ska jag ut med elit igen, gårdagens tur vad säger man om den? Helt cool typ dom första 20 minutrarna och sen fick han nå knäpp å ba drog iväg haha, men fick stopp på han rätt så snabbt som tur de. Vet inte om han blev rädd eller om han blev förbannad för att han fick skritta så länge men något vare ju iaf, han var lite otålig ett tag. Idag ska han få sällskap så förhoppningsvis får han andra saker å tänka på då!
Nä nu ska jag vila i sängen och värma mig :)

frisk!

Elit är friskförklarad!
Känns sjukt bra, ska börja redan ikväll med att skritta/jogga han en stund.

När jag kom hem så gick jag och la mig i 3 timmar, såå skönt! Har liksom vaknat varje morgon nu och inte kännt mig riktigt utvilad, så det här behövde jag. Nu ska jag bara vänta tills travet är slut på solänget å sen far jag dit!

vet

Nu bär det iväg till veterinären.
Va frisk nu! <3

rubrik

Dåså var hö-körningen bortgjord nu, blir dax igen i september.
Igår jobbade man och sen for ja in till villaparken med några kompisar å hade trevligt. Va ganska dålig fest där men sällskapet var trevligt. När man blev less så drog vi vidare till en fest uppe på berget i stan typ. Sen kom älsklingen och en kompis te han å hämtade mig åså for vi till max å surra med folk!
Rätt så bra kväll.

Idag så ska man inte göra något speciellt alls, far nog till sidensjö ikväll!

Studenten 2012

åååh vilken dag!
Robin tog studenten idag och jag säg bara: FAN VAD JAG LÄNGTAR!! Är så himla avundsjuk!

Blir en stooor bildbomb här!





INGRID :D <3


nu jävlar äree lov

Äntligen blev det sommarlov ändå, men vars fan är känslan någonstans? Det känns fortfarande inte som att det är sommar eller lov. Längtar tills sommaren kommer på "allvar"
Idag fick man en lapp med en massa bilder på typ lampor å sånnt shit som finns i stan som man skulle leta. Sen bleve marängsviss med alla naturare. Å såklart så vann mitt lag tävlingen heheh, priset var en räknesticka till alla i laget, så fult haha!
Efter de blev de nå föreställning i aulan, sen drog man ut med halva klassen till hamnen och snacka lite. Jag har även hunnit en runda på stan idag! Och städat rummet! Fan vilken superwoman ja är!

Nu ska jag packa och dra till stan igen för att träffa klassen en sista gång, å sen åker man te sidensjö.
Älsklingen tar studenten imorgon <3

men trevligt..

Jaha vafan gör man nu då? Hade planerat värsta spontan trippen till bredbyn för att besöka madde, men nää då missar man bussen. Hade planera att leva jävel och ha "fan skulle lagt mig tidigare igår"- tankar på morgonen.
For och lämnade biologimappen till matilda efter de så man gjorde någonting, och nu sitter man å äter glass och tycker att livet suger för att alla är ute och festar å ha roligt.

blööh

chilllll

Härlig dag hittills. har bara haft 2 lektioner, eller ja de va inte ens lektioner typ! Fått betyg å sådär.
Suttit ute i solen det mesta av dagen typ. Och som pricken över i:et så blev de en B&J Cookie dough, lättttt bästa glassen! Men ett minus är att jag ska jobba idag och att när jag kommer hem (typ 22.30?) så ska man göra klart en biologilabb. Tur man ha B&J medans! Menmen, snart är skiten över för ett tag, på onsdag är det sista dagen i skolan!


Resultat Dannero

Ännu ett mål är uppnått!
Idag satt jag upp bakom min fd tävlingshäst, för er som inte vet så körde jag typ 99% av alla lopp med henne förra året. Klart man ha känt att man kanske ska ha haft höga förväntningar på mig eftersom att jag kört hon så ofta, nu var det mer än ett halvår sen sist. Säger ba wow vilken utveckling, jag kunde peta på hon med spöet utan att hon flög i galopp. Förut fick man inte ens ta på hon. Och lugnare i psyket har hon blivit, inte lika vrålhet som hon var förut. Men den lilla powern satt i henne fortfarande. Vi blev 3:a på 2.15,0! Alltså jag var så glad när jag fick reda på tiden att jag blev tårögd, ett utav mina mål blev uppnått! Hon sänkte med en sekund men bara det betydde sååå mycket, har länge kämpat med att få hon under 16! Skönt säg ja ba!
I sitt andra lopp kördes hon av en annan tjej och blev sist på 2.21

Bra dag för solänget då de blev mycket rekordsänkningar å fina placeringar :D


Jag och indie på dannero förra året ;)

friday!

Äntligen lite sol ute för ovanlighetens skull!
Det är juni och man går fortfarande runt med tjockare tröjor för att man är rädd för att frysa, känns verkligen inte som att de är sommar. Men idag minnsan kunde man ta av sig tröjan å gå runt i linne, fy så underbart. Har inte haft nå lektioner på förmiddagen så jag har varit i stallet och pysslat på lite, packat inför imorgon och spolat av mina vagnar m.m. Nu ska man hoppa in i duschen och sen far man och jobbar med jordgubbarna!



lägger upp världens äldsta men absolut skönaste sommarbilden!

ingen rubrik

Då var den här dagen över snart. Skola imorgon, fan.
Dom här sista dagarna i skolan kommer att kännas piss, alltså jag orkar verkligen inte med skolan nu! Vill bara därifrån! Är nog inte den enda som känner så. Har varit skolless sen 9an, undrar när motivationen ska komma tillbaka igen. Förhoppningsvis efter det här sommarlovet.

Har absolut inget att säga om den här dagen, ha sovit, ätit hos mamma och jobbat. Imorgon blire skola, ta in elit och sen jobba 18-22! Känns fan riktigt skönt att man kommit igång med jobbet, känns bra när man vet att pengarna rullar in som de ska :)

Nu blire duschen och sen kommer älsklingen hit <3

första dagen på jobbet

Fattar inte vars dagen tog vägen. Jobbade från åtta till ett idag, första dagen på jobbet! Gick fan skit bra, var lättare än jag trodde. Kom hem, satt vid datorn en stund. Powernapade i några timmar på soffan tills klockan blev fem. Helt otroligt vad trött jag var efter jobbet, sov som en stock. När man vakna så vare ju ba att fara till stallet och göra kväll. Efter det så ha man inte orkat gjort något, ha varit för trött!
Så nu äntligen ska jag gå och lägga mig, wiih :D


helgen.

lite kortfattat om helgen såhär på måndag förmiddag!

Skulle ju på cruising med några kompisar i lördags men jag var verkligen inte på humör alls. Vet inte riktigt varför jag var så grinig men jag var verkligen nere. Så jag beslutade mig för att inte följa med, dels för att jag gjort av med mina pengar så jag är typ fattig, och för att vädret skulle va piss.
Mötte robin, for till mamma en sväng å surra, sen for jag och robin vidare på en fest i domsjöö å röjjde.

Igår så tog vi det lugnt mest hela dagen typ. For på jula för robin skulle köpa nån mobilhållare till bilen, sen for vi till stallet och promenerade med elit som var pigg! Efter det bar det iväg till sidensjö, sov där i natt!

Och idag äre ju måndag, dom här sista veckorna i skolan är verkligen drygast! Man bara väntar på att det ska bli sommarlov, känns som en evighet. Baa att härda uut..

skit!!

happ. Har väntat på den här dagen i fan veckor, och nu när den kommit så blir inget som jag tänkt mig.
ååååååh.....fml

laddar

På eftermiddagen var jag i stan och åt hos mamma. Köpte det sista inför cruisingen imorgon!
Ska ba måla naglarna å sen är allting klart. Ha varit hos elit och varit ute och gått med honom, gick bättre än jag trodde. Hade förväntat mig en ponny full med energi i men han va lugn.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda upp krafterna inför imorgon.

RSS 2.0