fullt upp!

Är helt..slut i kroppen! Var på statt på information om sommarjobbet i förmiddags, ska jobba på finnerödja, alltså sitta och sälja jordgubbar. Kanske inte det roligaste men det är ett jobb iallafall!
Efter det så ha jag hjälpt mamma med att fixa dom sista grejerna inför v65. Hjälpte även till lite på sekris med sponsorskyltar. Resten av eftermiddagen var man stallbacksvärd och såg på trav!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ringa älsklingen som är påväg till härnösand för att jobba!

torsdag

klar för att åka in till stan och få information om sommarjobbet. Är ientligen inte det jobb jag hoppades på, sökte på ett annat jobb som jag hellre vill ha men dom är ju så himla seg! Ringde dit nyss och fråga när man får reda på om man fått det och då sa tanten i telefonen att dom inte ens börjat kolla på det. Proffsigt! Aja jag har ju något jobb nu iallafall, bättre än inget!

Senare idag ska elit få byta box eftersom att Robert Berg bums ska ha hela vårat stall. Hela eftermiddagen kommer att tillbringas på solänget då det är v65, ska vara stallbacksvärd och sen efter travet så ska man bygga en sjukhage åt elit.

nä ha inte tid att skriva så mycket mer, måste gå te bussen!

sova!

Då var man klar för dagen.
Elit var helt lugn trotts hans första dag med boxvilan, hoppas han är lika lugn imorgon. Vill bara att det ska bli fredag så fort som möjligt!

Fick jobbet som jag var på intervju för. Så ska dit imorgon och få information och skriva på papper.

Nä nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig, är såå trött!

D:

har strosat runt på stan och letat efter kläder till lördag. Är fortfarande lite osäker på vad jag ska ha på mig så letandet fortsätter imorgon.
Nu ska jag åka iväg till eliten, åh jag hatar verkligen boxvila! Tanken av att han måste stå inne i två dagar gör mig så himla ledsen. På fredag är boxvilan över och då ska han få gå ut, gud va han ska bli glad.
Älskade vän se till att bli bra nu <3

Nu ska jag fara och pyssla lite med honom innan jag börjar jobba!





en lång dag

Är helt jäkla slut efter den här dagen alltså, ögonlocken orkar snart inge mer.
Vaknade klockan sex imorse, åkte från solänget vid åtta. Var framme på dannero ca kvart över nio eller nå sånt.
Veterinären kände igenom hela honom och precis som vi trodde så hade han känning i höger framknä och kota. Vi bedövade där för att kunna hitta något i vänster framknä, och det gjorde dom. Vi var verkligen förvånade! Hade verkligen ingen aning om att han hade på vänsterfram för där ha han sett ren ut. Men nu är det hittat iallafall, blev sprutad med kortison och nu äre vila i 14 dagar tills det blir ett återbesök. Jag som alltid är nogrann med att hålla efter benen å så blire såhär, åh så typiskt!
Men nu äre ba och vänta å se om han repar sig. Älskade hjärtat mitt! <3


världens bästa <3

120528

Ha typ ingenting att blogga om idag!
Uppdaterar lite mer imorgon då jag varit med eliten till dannero kliniken.

Sova nuuu, natti!


<3

ett års väntan nu då..

Åh fyfan vilken dag.
Har kollat på trav hela dagen. Blev en dag med middag på olearys med mamma, och självklart elitloppstittande från två till halv sju. Vilka blandade känslor man haft idag! Blev så otroligt rörd och tårögd då man fick se Jim Frick som för ca två år sedan var med om en travolycka som ledde till att han hamnade i koma och att han idag sitter i rullstol. Att få se han bakom en häst igen var verkligen rörande. Blev även otroligt rörd då man såg alla delar av "drömmen om elitloppet" Vilken resa för malin! Trodde jag skulle dö när hon vann tillbaka Sanity på aktionen då hon gråter å säger "nu får han komma hem". Hela historien och malins kärlek till hästen är bara så rörande. Tyvärr räckte inte Sanity ända fram i försöket, men jag är säker på att vi kommer att få se den otroligt fina hästen många gånger.
Årets vinnare, commander crowe,vad säger man om honom? Otroligt fin häst som gjorde en grym prestation idag. Fan hela kroppen ba ryste!
Nästa gång är man på plats!

Drömmen om elitloppet kan ni se på atgplay.se

Elitloppet

Elitloppet idag, hade ju inte varit helt fel att få vara på plats i år! Men åker troligtvis dit nästa år, kan fan inte hålla mig!

Elitloppet går av stapeln varje år den sista helgen i maj på solvalla. Dit kommer människor och hästar från nästan hela världen. Elitloppet är ett väldigt stort lopp som många drömmer om att få tävla i. Dom 16 bästa hästarna i världen får en inbjudan om att delta i loppet, ganska mäktigt :)

Det är sjukt roligt att vara där, det är alltid en speciell stämning i luften. Helt klart en upplevelse för alla travintresserade!

Elits pappa Ernst Ronaldo deltog i lilla elitloppet i år och tog hem en 5:e placering, stort grattis :)


:)

Tidig morgon idag, hästarna skulle fodras och släppas ut. Tänk så mycket enklare allting är på sommaren, det är lite små mysigt att komma tidigt till stallet när det är varmt och skönt ute. Det är såå drygt att stiga upp ur sängen men när man väl kommit ut till stallet så känns det helt okej!

Idag har jag typ planerat in att göra lite nytta!
Ska plocka upp på rummet och damtorka, hänga upp en vinnartavla, rengöra datorn (den är riktigt dammig nu), tvätta och plugga. Efter man varit duktig så ska jag sticka iväg till sidensjö för att mysa med min go pööjk :D



;)

men lite skön dag!
sovmorgon till 11.20, inte dåååligt!
Hade två lektioner, en då vi gick en tipsslinga och en i svenska.
Solen ha fan stekt en hela dagen, men ja klaga inte! Va på invigningen till candy corner, sjukligt mycket godis. Köpte mig ett kilo för 60 spänn, så jag har godis för ett bra jävla tag framöver. Var även på stan och köpte en concealer och en mascara. Nuu blire ba lugnt, ha inga planer förutom att dra till sliperiet en stund med några kompisar. Men först blire duschen!


sommar? :D

Fan vilken underbar dag. Just nu har vi 25 grader här ute i övik, klagar ju inte! Äntligen så kom sommarn, yeey.
Ska fara till stallet och fylla på elits vattenhink om det behövs, åka till mamma och äta å sen ta in elit senare idag.
Och kvällen ska spenderas med min älskling, perfekt avslut på dagen :D

Nä det här gå inte, dags att fara mot solänget å få någonting gjort.
Känner mig sådär löjligt positiv idag, måste bero på solen tro ja :o




<3


<333

:P

Jobbat färdigt, hästen är nattad, arslet har parkerat i soffan. Efter skolan drog man direkt till stallet, magnusson fick titta på elit. Och han reagerade på höger framknä precis som i måndags. Så imorgon bokar jag en tid på dannero kliniken, hoppas jag får en såfort som möjligt! Efter det så blev de jobb på travskolan, skönt väder att jobba i.

Nu ska man se på tv, hoppa in i duschen och sen sova!

tisdag kväll..

Åh, är helt jäkla slut efter en eftermiddag på solänget.
Magnusson var tvungen att åka iväg på något som var bråttom. Så vi ska träffas imorgon istället. Fick då lite tid över så jag passade på att mocka ur elits hage, har regnat varje gång jag ha tänkt att göra det så nu tog jag det på en gång! Något drygt men nu blev det äntligen gjort, känner mig väldigt trött!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova!


ingen rubrik

åhh shit vilken jobbig dag!
Tur att man hade sovmorgon till 10 för annars hade man aldrig klarat sig igenom skolan.
Hade mattenationella hela dagen, från 10-11.30 och 12.30-14-30! Men nu äre över, fan va skönt.
Nu ska jag snart fara till stallet och träffa magnusson å se vad han säger om elits framknä.


..

Blev inget snabbjobb idag. Vi började med att henrik fick känna igenom honom och han reagerade på höger framknä. Veterinären ska få titta på honom imorgon så får han bedömma hur vi ska lösa det som.
Känns verkligen piss, hatar när ens lilla hjärta ska ha något besvär! <3
Trodde inte att han var öm då han gick på rekordet sist på dannero, visst man kände ju att något var fel men jag trodde det var balansen eftersom att han gick så fort och för att jag kollat upp han väldigt nyligt. Aja, vi ser hur det går i morgon, håll tummarna för göbben <3

<3

mot solänget

då var man hemma igen då, men bara lite snabbt!
Ska byta om och bege mig till stallet för att köra fort med eliten. Han ska ju balanseras om så henrik ska kolla lite på han, får hoppas att han ha nå bra ideér. Den nionde juni har ja planerat att starta på dannero så han måste ju vara på topp då ;)

vilken jäkla dag..

trodde inte att jag skulle säga det men tack och lov för att den här dagen snart är över!
Har varit så fruktansvärt bakfull så ni anar inte, var hos en kompis som fyllde 19 igår. Kul varne men inte lika kul idag haha.
Trotts att man mådde skit så ställde man upp för travskolan på örnexpo, men då började man piggna till.
For till stallet efter det och höll på med elit, longerade han på ridplanen idag. Försökte att få honom att ta det lugnt, för han är det ju antingen fullt race eller inget alls. Men han gjorde det bra idag, travade lugnt och fint. Försökte mig på lite NH träning, men de gick ju åt skogen då det var en häst på innerplan som var sååå mycket intressantare än det vi höll på med. Ska även ha med mig lite belöning nästa gång för jag glömde det ikväll, då blir han nog lite mer fokuserad förhoppningsvis.

Ska tillbringa resten av kvällen med älsklingen! <3


mitt hjärta <3

skyndar mig!

ett snabbt inlägg!
Igår kväll åkte man gammfååård och umgicks med folk, trevligt jaa.
Nu ska man alledes snart fara till stallet och sen ska man hem å duscha, efter det bär det iväg till sidensjö för att fira en kompis som fyller 19 år idag!
Nä, dags att fara iväg för annars blire stressigt!

sovmorgon

god morgon
fyy så härligt med sovmorgon, känns som att det verkligen behövdes!
Idag var det tänkt att jag å en kompis skulle plugga tillsammans men vi sköt upp det tills på söndag kväll. Så jag får plugga lite själv idag, uh så tråkigt! Men jag har såå mycket plugg att ta itu med, är verkligen högt tempo nu på slutet känns det som! Men det är ba att kämpa på.
Ska även köra eliten ikväll. Vad som händer efter det vet jag inte, ha inte planerat så långt än!

<3

stan!

shuuuu
är just nu i sidensjö, inte helt fel kan jag ju säga.
Robin kom till mig igår och då for vi runt i stan!
Imorse for man upp och tog ut elit, sen när man kom hem så gick man å la sig och sov som en stock! Vet inte varför men det var typ extra skönt att sova idag haha.
När vi vaknat upp så for vi te stan, kollade på en tv åt mig och sen for vi på rusta och jula. Var å hämta upp brorsan i gullänget och sen for vi och tog in eliten. Och nu är vi här, och stannar här tills imorgon är det tänkt!

Ikväll blire att kika på hockeyn!


kvällstur

Började dagen med att försova mig typ en timme, wiho bra början! Ha haft matte hela förmiddagen, tur man slutade tolv annars hade man ju blivit helt död. Vid tre så hade man ett tyska prov som gick åt helvete kan jag ju säga, åh tyska är så svååårt! Fattar typ ingenting utav det.

For te stallet vid sju, tänkte bara ta in elit men istället selade jag på honom och tog en skön kvällstur i skogen. Solen höll på att gå ner, vädret var perfekt, bra tempratur och lagomt blåsigt. Helt perfekt!
Träffade även på en älg för första gången. Undrade vad i helvete elit kollade på, kollade åt sidan å där gick en stor älg. Haha, något paff man blev. Elit ba glodde och lunkade på sedan som att inget hade hänt, förvånande bra för att vara honom!

Nu ska jag ta en dusch och sedan äta lite B&J!

18:35

Varit på möte, maten är i magen, stallet är fixat, ska skriva det här inlägget nu och sen börja att råplugga inför ett prov som jag har imorgon (bra planerat där sofia) är fan andra gången jag glömmer bort ett prov nu, inte bra alls!

Helgen? jo den ha varit bra! Lördagskvällen spenderades i sidensjö, madde och forsman kom över på några groggar så det blev riktigt kuuuulit. På söndagen så var vi ba sega så det blev inte mycket gjort, for å åt bakis mat och sen blev vi så jäkla trötta så vi satt och mös framför tvn ba.

Åh vad den här veckan känns bra! Går bara 3 dagar i skolan, och på onsdag så ska man på en arbetsintervju!
Känns inte helt fel!

resultat dannero

Är i sidensjö just nu, for hit igår kväll! Madde och forsman kom hit på några groggar, de va en riktigt rolig kväll!

Det var inte riktigt min och elits dag igår. Hade ett riktigt skit spår i loppet, blev instängd men jobbade oss ut ganska snabbt men då var det redan kört. Han kändes inte riktigt 100 igår då han var riktigt osäker i traven. Just nu tror jag att han springer i ett för högt tempo för hans balans, det är inte riktigt taktiskt! Så henrik ska komma hit framöver så ska vi snacka balans. Det blev en 6:e plats på 2.17,6 iallafall. Bara att ladda om :)

ingen rubrik

Orkade verkligen inte att blogga igår, men nu ska jag försöka iallafall!

Gårdagen har jag inte så mycket att säga om, den var helt okej! Lunch på subway med matilda,lottie, sebastian och andreas och lektioner som inte va allt för ansträngande! Klagar inte! På eftermiddagen pysslade man med elit och på kvällen så kom älsklingen hit.

Idag har man bara en lektion, skööönt! Runt 12 så ska man ha idrott och springa någon slinga. Eftermiddagen ska tillbringas i stallet, elit ska mjukas upp och sen ska jag smörja lite grejer och packa inför imorgon.



<3


kungen <3

onsdag igen

Blir ett snabbt inlägg!
Ha haft sovmorgon och en lektion idag, klagar inte!
Nu ska jag byta om te stallkläderna och fara till solänget för att ta in elit och jobba.
Såå typiskt att det ska regna, lite sol på det här så hade de varit underbart!

ingen rubrik

Orkade inte blogga något igår. Var i stallet en stund och sen på kvällen så bjöd robin mig på middag. Så jag hade inte tid helt enkelt!

Idag hade man muntliga nationella i matte, och sen for man hem efter det.
Bytte om på direkten och sen for man till solänget och körde eliten! Vid fem så hade man nå möte med travskolan och sen for ja hem å packa å nu är man här.

Lite kortfattat men ha fortfarande inte fått tillbaka någon "blogglust"


nöjd!

Åh vad den här dagen satt bra i hjärtat! Speciellt den efterlängtade segern med elit, fy vad grymt! Kunde inte ha börjat säsongen bättre, först en andra plats på rekordet då vi var på bergsåker, och idag tog vi hem en seger på 2.17! Han ä ba bäst ;) <3

Ska avsluta kvällen med lite mys framför tvn med min älskling! <3


<3

Resultat solänget

Kan börja med att säga: shit vilken skön dag!
For ut med frodo i lopp 5 och kände ba hur laddad han var. Ut i loppet, springer rysligt fint hela loppet! Hade en fin ledning tills musse kom ikapp, men vi blev tvåa på 2.03,9! Och det är verkligen ruskigt bra för att vara frodo, vilken skillnad det blivit på honom! Från att gris galoppera och tvärnita till att springa som en kung! Nä fy vad nöjd jag är över honom, han förvånade verkligen mig och många andra!

Jag och elit startade i lopp 7, först blir det en omstart där jag och många andra var lite för tidiga. Men sen kommer vi iväg och vi drar ifrån 1an och har ledningen under hela loppet. På upploppet så hade vi en sånn stor lucka ner till nästa ekipage så vi lunkade in i mål ba, och tiden blev 2.17,0! Förstå hur nöjd jag är över mitt bustroll! Det här var ingen match för honom känns det som. Lite finslipning på balansen så kommer han att bli riktigt farlig! Nu laddar vi inför lördag då det blir ett insprängt lopp på dannero!



tävlingar imorgon ;)

Uuh orkar verkligen inte blogga! Ha typ ingen lust alls till det längre.
Ha varit i stallet hela dagen och fixat å donat. Imorgon är det dags igen, elit startar i lopp 7, får ett ganska tufft lopp. Hoppas verkligen att han springer imorgon utan fjanterier! Ska även ut med frodo i lopp 5, tro inte han haft ett sånnt tufft lopp någon gång! Men de hade varit grymt att få sänka rekordet ytterligare! Men det var längesen jag körde han nu så jag vet inte hur han har utvecklats!

Nu ska jag plocka fram dressen och fixa klart mina grejer inför imorgon!

muppen!<3 (visst är bilden rätt så skön?)

wiho

Faan orkar ientligen inte blogga, ha varit så himla osugen nu dom här dagarna men jag ger det ett försök.
"lill lovet" har varit awesome, ha umgåtts med fina människor, sovit i sidensjö typ varje daaa, kört eliten och mått bra! Och som pricken över i:et såå ha man festat jävel vid två tillfällen, som sagt awesome helg!

Idag körde jag ett snabbjobb med eliten, första 1000 gick på 2.17 tempo och sista 500 gick på 2.12 tempo! Så fart har han i sig, hoppas bara att han håller sig på benen nu på söndag. Prövade att korta checken ett hål och det hjälpte, blir nog ett till hål på söndag! Är taggad som fan!
Blev även erbjuden att travskolans ponny Frodo Bagger, står jävligt hårt inne i loppet men de ska nog gå ändå!
Kul att få köra lite andra hästar!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova!

RSS 2.0