sliten jävel

Lördagkväll, känner mig sliten nå jävulskt, huvudet dunkar och jag somnar nog vilken sekund som helst. Var ute igår, hade hyffsat kul trotts att inte kvällen blev som jag hade tänkt mig. Blev en tidig kväll iaf, for hem runt tre tiden. Idag har man varit dålig som fan, fattar inte hur man kan bli så bakis som jag blir, helt galet. Hela dagen blir förstörd, kan inte göra någonting! Så idag har jag inte gjort ett skit, legat i soffan och kollat på tv och tyckt synd om mig själv haha! Imorgon däremot kommer jag att vara igång hela dagen. Ska köra Elit och pyssla lite i stallet, plugga, tvätta och lite sånnt.
 
 
kungarna! ;)
 

19 år!

Jaha, då är man 19 år idag. Helt sjukt vad tiden går! Allting går så fort, hinner liksom inte med riktigt. Gaaaalet! Men har haft en bra dag med grattulationer, besök, tårta och presenter. Även en utav världens underbaraste personer fyller 18 idag! Så imorgon blire utgång, längtaaar!
 
 
 
 
 
 
 

skolan..

Första dagen i skolan på den här veckan då. Känner mig fortfarande inte frisk men jag orkar inte vara hemma nå fler dagar och sen missa jag så mycket utav skolan. Är väl inte sådär jätte peppad men känns samtidigt skönt att komma ut igen. I eftermiddag blir det jobb, usch känner jag just nu bara. Men de är fint med lite extra pengar! Nackdelen med mitt jobb är att innan matchen börjar så kan det bli lite "dötid", typ då man verkligen gjort allt som ska göras så man kan bara stå och vänta på att allting ska dra igång. Men annars äre faktiskt ett riktigt bra jobb!
Imorgon är det fredag och då ska Elit få komma ut en sväng och efter det åker jag till bredbyn och hälsar på en kompis! Den här helgen blir nog ganska lugn eftersom att nästa helg är typ fullspäckad med fest och jobb. Fyller ju nämligen 19 nästa vecka, och det ska självklart firas! Otroligt vad tiden går fort, tycker att man fyllde 18 nyss!
 
 
 
 

Vinterträning

Vintern är snart här och säsongen är över för i år. Många ställer av sina hästar och tränar dom inget alls av olika anledningar, andra tränar lite grann och vissa tränar på som vanligt.
 
Just nu har Elit lite vila, kör han inte så ofta och när jag kör så kör jag inte så hårt. Och det har faktiskt gått ganska bra hittills, har inte varit besvärlig att hålla på med eller jobbig att köra. Förra vintern var han dryg att både hantera och köra om han fick stå för länge. Jag har tänkt att hålla igång han lite smått under vintern, inte ställa av han helt. Vissa kanske ställer av hästarna helt, och de mår dom säkert bra utav men jag tror att Elit mår bäst utav att hållas igång lite smått, han är den typen av häst som gillar att röra på sig.
Iallafall så ska han inte köras så mycket den här veckan, men nästa vecka så ska vi börja köra igång lite lätt. Blir inga tuffa jobb, lite jogging i skogen och sådär bara så att han får komma ut och röra på sig, han kommer att bli körd oftare än vad han blir nu. Närmare jul så börjar jag lägga in lite klättring i backen och någon tur uppför berget en gång i veckan. Vid årsskiftet börjar träningen dra igång på allvar, ökar på träningen lite eftersom och då underlaget blir bättre så börjar vi lägga in några lätta intervaller, därefter blire några snabbjobb innan det är dags för debuten. Det jag vill jobba upp på han är styrkan och uthålligheten, vill att han ska få mer muskler också, helst över ryggen.
 
Hur gör ni som i vinter? Vore intressant att höra hur andra tänker!
 
 
 
 

sjuk

Ligg i soffan och är dö mätt, tänker försöka mig på ett litet kort inlägg..
 
Idag har jag varit hemma, är förkyld och ha haft ont i ryggen. Kan nu prata hyffsat normalt, ha varit så hes innan. Och hade så ont i ryggen imorse, är nå fel på min säng för ibland när jag vaknar så har jag riktigt ont. Hatar att va sjuk, så förbannat tråkigt att vara hemma själv!
 
Helgen som var har varit ganska skön. Hade en kompis här som sov över fredag och lördag. I fredags va vi på en fest och i lördags gjorde vi lite allt möjligt typ, sov, var ute och körde hästarna, åkte bil i stan innan vi for hem till mig och såg på småstadsliv och svullade. I söndags tog vi de lugnt och på kvällen fira jag och min familj pappa eftersom att det var farsdag. En bra helg med andra ord!
Ja de va väl lite kort om helgen, orkar som inte skriva nå mer typ!
 
 
 
 
 

slö.se

Världens tråkigaste lördagkväll.
Är så jääkla sliten efter igår kväll då det var fest i sund. Hade riktigt kul men de är ju synd att folk inte kan skilja på vad som är mitt och ditt, dålig stil! Idag har man ba slöat ha varit så otroligt seg, ha inte gjort något alls. Nu sitt man och glor på TV, och tare lugnt. Är sååå rastlös.
Imorgon ska man ta ut hästarna, råplugga och eventuellt köra Elit beroende på hur det ser ut på backen. Han har ju inte fått på sig sina vinterskor ännu, dom åker på nu på onsdag. Ha varit liite halt ute nu så vågar inte chansa och köra.
 
 
 

RSS 2.0