snabbjobb

Elit fick komma ut i årets första snabbjobb idag.
Hade verkligen inga höga förväntningar alls, ville bara se vars formen ligger nu såhär innan start. Värmde tre rätt lugna bakvarv, kändes avslappnad men ändå på hugget.
I jobbet så kändes han hur fin som helst. Satt och åkte nästan hela tiden, gick på i ett bra tempo, ingen galopp och kändes inte ens lite trött efter mål. Så det känns faktiskt bra inför skellefteå om två veckor. Nu ska han bara motionstränas innan start.
 
 
 

lyckat träningspass!

Idag fick Elit luftas i ett par intervaller efter jobbet. Körde sex stycken 500m. Är verkligen hur nöjd som helst. Han var koncentrerad på det han skulle göra och flamsade inte runt någonting alls, och travet flöt på riktigt bra.
De två sista var absolut bäst då jag lät han springa lite fortare, han kändes verkligen dö läcker! Hoppas ba att allt går som det ska nu så vi kan få komma ut och starta lite. Går allt enligt planerna så blir det start den 7e juni på skellefteå!
 
 
 

ingen start..

Hästen är ute och stallet är klart. Är grymt trött men jag försöker att hålla mig vaken så att jag inte ska sova bort hela dagen. Det är liksom rätt typiskt mig, kliver upp och släpper ut Elit och sen åker jag hem och sover, så hela dagen blir typ förstörd. Idag har jag lite pyssel att göra så det är lika bra att jag håller mig vaken.
 
På lördag är det ponnytrav på hemmaplan och jag kunde inte anmäla då jag kom på att jag jobbar den här helgen. Så jäkla typiskt när det är på hemmaplan och då det inte finns några starttillfällen förrens i juli. Mina körhänder kliar just nu då jag inte vill något annat än att dra ut och tävla. Men vi får träna på mer och vänta helt enkelt.
 
 
 

RSS 2.0