träningsuppdatering!

Träningen går framåt just nu med Elit och jag hoppas verkligen att det fortsätter så. I slutet av veckan ska jag köra ett lätt intervallpass, inga snabba men bara så att han får upp lite flås.
Vi får se hur träningen går och hur han tar den så kanske det blir någon start här i höst, det vore verkligen såå roligt. Men vi får se!
 
Nu ska jag städa rummet en snabbis, betala räkningar, duscha, lägga på en ansiktsmask och sen blir det väl att mysa framför TV:n framför en film eller serie! Inte helt fel!
 
 

midsommar

Åh vad skönt det känns att den här helgen är över, även fast den varit riktigt rolig.
Hoppas ni har haft en bra midsommar för det har jag haft, trotts att vädret var tråkigt.
fredags åt jag lunch hos mammas kille i ås, vart ingen sill och nubbe för mig då jag HATAR det. Så jag fick terayaki kyckling och potatissallad som mor hade slängt ihop, bra mycket godare än sill kan jag lova. Efter det så spelade vi lite kubb och sådär, gick inge vidare men vi gav motståndarna en hård match. På eftermiddagen drog jag och några kompisar husvagnen till gullvik. Först körde vi vilse på campingen och sen när vi ska sätta upp förtältet så ser jag att jag har tagit fel tält, men det gick ändå trotts att grabbarna satte upp det fel haha. Vi hade nog det fulaste ekipaget på hela campingen!
Hade uppehåll hela dagen men det var grått och kallt, men vi hade riktigt kul! Lördagen gick åt till att sova, grilla och att packa ihop allting och fara hemöver. På kvällen körde jag Elit, var pigg och glad. Efter det så slängde jag mig in i duschen och sen får jag ett sms av min bror att jag ska hänga med ut, eftersom att jag var så rastlös så hängde jag på. Vart en trevlig kväll! Men nog är man trött idag kan jag lova, nu blir det lugnt framöver vilket känns skönt!
 
 
 
 
 
 

studenten

Ligger nerbäddad i soffan med täcke och allt, dricker nyponsoppa och känner mig hängig. Har varit det sen igår och haft ont i halsen, men det är inte direkt konstigt efter helgens bravader. Den här helgen har varit allt annat än lugn.
Tog ju studenten i fredags vilket var helt underbart. Kändes sååå grymt skönt att springa ut ur skolan. Tänk att dessa tre år nu är över, äntligen!! Så som jag har längtat alltså, detta året har varit det tuffaste hittills. Har varit skoltrött sedan högstadiet, ingenting har varit enkelt, det har det väl inte varit för någon elev men jag har haft det riktigt jobbigt psykiskt, ibland funderade jag på om jag skulle klara av detta, men det gjorde jag! Jag har mått skit under en lång tid, men nu känns det som att en stor sten har lyfts från mina axlar. Så förhoppningsvis börjar jag må bättre nu, känns redan som så.
Hela fredagen var helt perfekt, kunde faktiskt inte bli bättre tror jag. En dag man kommer att minnas, helt klart!
En utav de bästa dagarna i mitt liv, utan tvekan.
På lördagen var jag ganska trött och bakis, gick ju och la mig klockan sex på lördag morgonen och vaknade vid tio och kunde inte somna om. Vid fem så tog jag in Elit och sen satte jag mig på tåget mot kramfors. Där mötte jag upp mina kompisar, checkade in på hotellrummet och senare på kvällen drog vi på stadsfesten. Helt klart en grym helg! Men sliten är man, men såå värt det!
 
Nu ska jag knapra alvedon, måste verkligen bli frisk! Ska köra Elit för första gången på två veckor imorgon, åka in till stan en sväng och sen jobba för första gången på mitt nya jobb. Har inte tid med att vara sjuk!
 
 

tiden rinner iväg

Studenten närmar sig med stormsteg och jag har precis inhandlat allting och måste säga att jag är riktigt nöjd över min outfit. Känns helt galet vad allting går fort, hinner liksom inte med riktigt. Och just nu är jag i en liten svacka där jag ena dagen kan va hur glad och lycklig som helst och nästa så känns allting jobbigt och jag vill bara ligga i sängen hela dagen. Vet inte varför heller riktigt, trivs ju rätt bra med livet just nu även fast det är lite saker som inte går som jag vill. Så ja det känns lite jobbigt emellan åt men oftast känner jag mig nöjd.
Hur som helst så var mösspåtagningen rätt lyckad. Var med mina klasskompisar under dagen, var på en badplats här i själevad och drack lite och grillade. Efter det så drog vi in till stan, där träffade jag några andra vänner och umgicks med dom resten av dagen. Avslutade allting runt 17 och for hem, var jätte trött så jag sov för det mesta. Kunde inte fara ut och fira då jag skulle på utbildning på jobbet dagen efter, men den utbildningen visade sig vara nästa vecka så det var ju skit. Men jag var nöjd ändå!
I torsdags gjorde jag inte mycket, solade mest faktiskt. Har ju varit rätt soligt nu dom här dagarna så det gäller att passa på. I fredags var jag på stan med mamma och åt lunch och shoppade, på kvällen åkte jag till bjästa och spelade brännboll och kubb, mysigt! 
Och idag har jag faktiskt inte gjort så mycket haha, lunchat med en kompis, hälsat på mamma och kört spring clover som står i samma stall som Elit. Såå roligt att köra storhäst, har fått ett erbjudande att börja köra henne lite nu så jag ska verkligen ta vara på det!
 
 

vila..

ÅH varför kan inte jag få lite medvind nån gång?
För två dagar sedan hostade Elit kraftigt några gånger efter varandra, även morgonen innan de. Ha inte hört han hosta sen dess, är lika pigg och glad som alltid och har normal temp, men tog ut veterinären idag iallafall. Han sa att han var lite irriterad luftrören, inte mycket alls men vi beslutade att behandla iallafall. Så nu är det medicin i två veckor och blir det inte bättre så blire ytterligare två. Så typiskt, för några dagar sedan hade man planerat upp ett intervallpass nu i veckan, och nu ska han vila i två veckor. Men aja, huvudsaken är ju att han blir bra. Men de känns verkligen som att ingenting går som jag vill nu.
Liksom först tappade man telefon i golvet så skärmen sprack, ha hunnit ha den en vecka! Sen så har jag en visdomstand som håll på att växa ut vilket gör skit ont. Får tillbaka på skatten i höst då jag glömt att anmäla konto i tid, så komma va typ halvt fattig hela sommaren. Sen är det massa andra saker som ba strular, ååh bli less. Aja nu vet ni iallafall hur läget är just nu, inte så roligt men det är bara att kämpa på!
 
Kan trösta mig med att studenten närmar sig, klänning och skor är inköpt och nu är det bara små detaljer som ska fixas såsom smycken och strumpbyxor osv! Imorgon är det mösspåtagning, taggad!

RSS 2.0