Resultat Bergsåkert

Efter en dag på bergsåker i en otrolig värme så är man helt slut.
Kan säga att jag är väldigt nöjd över elits insatts idag. Efter onsdagens intervaller så kändes allting skit!
 
Han var laddad idag, har nog aldrig varit med om att han varit så het förut! Men värmde han lite hårdare än jag brukar och då var han nöjd sen då han fick springa av sig lite.
Loppet började med en startgalopp, gick nog lite för fort för honom. Tar i och springer fint hela loppet men får en liten galopp på upploppet. Tyckte inte alls att han verkade gå så fort men när jag hämtar listan så ser jag att vi blev 4a på 2.16,5. Sänkte rekordet med en halv sekund, inte mycket alls men han ha ju för sjutton inte startat på nästan 2 månader. Han förvånade mig i dag, tycker att han gjorde det bra!
Nästa start blir på söndag här hemma!

blä.

Känns typ inte lönt att blogga alls då jag inte ha några bilder att bjuda på, blir så tråkigt!
Bloggar nästa vecka då jag köpt telefon så jag har något att fota med iallafall!
hoppas ni klarar er eheh!

åselehelgen

Då var åselehelgen över. Har haft en underbar helg men en massa trevliga människor, har även lärt känna en hel del andra!
Har även fått med mig två linnen hem, blev inte mycket shopping kan jag ju säga.
På kvällarna röjde man jävel och var runt typ överallt 20 gånger minst! Är helt klart nöjd.
 
Det tråkiga är att min vän bambi åker hem imorgon, men blir nog att man kommer till henne ganska snart hoppas jag! Min knasbambi, så jäkla grym tjej alltså! <33
 
Kaanske bjuder på lite bilder sen oxå!

åsele imorgon

Intervallerna gick bra igår. Men balansen måste finjusteras lite till bara. Laddar inför bergsåker nu!
Min vän från karlstad kom hit igår kväll, var ute å åkte bil med robin och flummade på! Vaknade typ nyss, ska snart åka in till stan! Efter de så ska vi fixa lite grejer i stallet. Ska packa inför åsele nu oxå, far imorgon och är borta hela helgen! 
 

jobb om 20min

Dags för jobb nu snart, 5 timmar utanför coop. Ska troligtvis jobba juli ut och sen så får man ledigt!
Är lite halv less på att sälja jordgubbar nu kan jag ju säga haha, men pengar får man ju så man ska inte klaga!
 
 

träning

åh vad avis jag är på alla som är i lycksele och tävlar idag, hade så himla gärna vela varit där oxå. Känns som att elits träning gått sååå segt, ha verkligen tagit det lugnt nu. På torsdag eller onsdag så ska han få springa lite intervaller hade jag tänkt, pröva nya balansen. Känns så himla spännande haha!
Nu ska jag fara ut och köra han iallafall, röra på hans mage som blivit lite förstor nu på den senaste tiden! :)
 
min kung! 

seg förmiddag

Dö skönt att lata sig hela förmiddagen alltså, ha bara legat i sängen och sovit lite lätt.
Ska fara iväg till solänget nu, solen steker ute och vi har ca 23 grader! Inte helt fel hehe!
 
Passa på att njuta nu för de ska regna å jävlas i helgen!
 
Lägger upp denna sjukt gamla bilden som jag tog då jag var väldigt aktiv med kameran! Åh vad jag saknar att fotografera!

jobb..

Fyfaan vad jag är less nu alltså. Drygaste dagen på jobbet idag, kändes som att tiden stod stilla. Var nästan nära på att få jobba 10 timmar idag men lyckades hitta en ersättare i sista sekund. Ska dit igen sen och hjälpa hon att stänga. Känner mig död i kroppen å huvudet.
 
Nu ska man äta middag och sen övningsköra!

saker att göra..

Gårdagen spenderades i en solstol ute på altanen. Hade inget solskydd hemma men tänkte "någon timme går väl bra" kollade på benen å armarna å sådär emellan åt men hade inte brännt mig. Sen när jag gick in så hade man fått en fiiiin bränna över bröstet, så fult!
Körde även elit igår och han kändes bättre än förra gången. Förra gången var han stel som en pinne, hoppa till för det minsta lilla, blåste så fort det låg en pinne på backen och hade huvudet högt. Men igår var han rätt så avslappnad, sänkte huvudet och brydde sig inte så mycket om alla småsaker. Det var väldigt skönt för jag trodde att vi var tillbaka på ruta ett där ett tag! För er som inte följt bloggen så kan jag säga att när elit kom till mig så var han nästan inte ens körbar pga hans rädsla för saker.
När stallet var färdigt så kom robin hit och myste med mig!
 
Idag ska jag gå runt på stan för att shoppa lite, känns som att man inte gjort det på ett tag.
Ska även ta tag i betet, måste kolla hur mycket stolp som behövs för att stänga in. Och kvällen avslutas med en tur bakom elit, på onsdag så kommer vi att vara tillbaka i den vanliga träningen igen om allt går som det ska.
Är dom som frågat om jag börjat med snabbjobben än, men jag känner helt enkelt att vi hellre tar det lugnt än att stressa på!
 
Nä nu måste jag göra iordning mig!

äntligen

God morgon, tog mig en ordentlig sovmorgon idag.
Idag äre typ underbart väder ute så man ska sola i någon timme och sen åka och göra lite saker som måste fixas. Och ikväll ska jag äntligen sätta igång med övningskörningen! Ha inte kunnat gjort det för att pappas bil är automat, men nu har brorsan skaffat en manuell! Ska bli så jäkla kuuuul, längtar!
 

RSS 2.0