Update!

Hej på er som fortfarande läser min blogg.
Är hemma från jobbet idag, snorar, hostar och låter som en kråka. Så jag passar på att blogga lite medan jag ändå inte har något att göra. Börjar med att skriva om Elits start förra söndagen på dannero. Jag är nöjd över hans insats. I början kändes han lite rullig bak. I senaste jobbet så var han det också fast ännu mer, tog tid liksom innan han börja trava ordentligt. Så jag la på boots i värmningen och längden checken, och det blev bättre. Men var inte nöjd så jag kortade checken några hål vilket gjorde susen. Han sprang jätte bra i loppet men tyvärr hade vi mycket trafikproblem. Ha aldrig varit med om värre, vissa trängde sig, körde galopp mitt framför benen osv. Men vi blev sjua på 2.09, vilket jag är skit nöjd över. Vet ju att det hade gått fortare ifall vi hade haft mer flyt i loppet. Nu ska balansen ses över lite och sen blir det start här hemma den 27:e. 
Förutom att hålla på med Elit så jobbar jag en hel del nu, fick förlängt tills oktober. Dessutom har ju matcherna dragit igång vilket innebär mer jobb för mig. 
När jag inte jobbar eller är i stallet så umgås jag med kompisar, blir mest på helgerna. Den här helgen har man varit igång hela tiden. I fredags kom Madde hit och vi drog och grillade med några andra på kvällen, var såå mysigt. På lördagen åkte jag till Umeå och hälsade på Josephine. Vi umgicks med hennes vänner och var ut på krogen, en riktigt lyckad kväll trotts att man va förkyld. Åkte hem igår vid halv tre, for till stallet och tog hand om elit, åkte och röstade och sen for man hem och kollade på valvakan.
Ja då ha ni fått en liten uppdatering om hur jag har det nuförtiden. Ska börja blogga lite mer framöver så håll utkik!
 
 

RSS 2.0