snabbjobb

ser på xfactor och väntar på att älsklingen ska komma hit.
Tänkte inte berätta så mycket om helgen, har mest varit i stallet och donat.
Ska skriva om dagens snabbjobb med elit!
Körde med sällskap idag, linda med ztar och sanna med salle, värmde 4 bakvarv och ett 1140, lite hårdare än vanligt alltså. 
Elit var rätt lugn i starten men stressade upp sig då salle körde om. Han föll verkligen in i galoppen precis som han gjorde sist här hemma, men fick ner han lite snabbare den här gången och vi tappade inte lika mycket. När han väl fått trava in sig och kom ikapp ztar så travade han riktigt bra! Kändes super fin! Innan sista kurvan så stannade han upp lite men tog upp det rätt snabbt och kämpade på upploppet. Vi landade på ca 2.12, vi har ju lite saker på att jobba på men farten har han ju verkligen i sig! Är riktigt nöjd! Siktar mot bergsåker som är den 14e!
 
Nu ska jag och älsklingen fara å hälsa på en kompis!
 

söndagslyx

Sitter och tittar på tv och njuter utav de sista timmarna av söndagen.
Känner mig lite bättre idag, huvudet är inte tungt som sten längre, men hostar och snorar fortfarande. 
Känns rätt skönt att helgen varit så pass lugn, har redan planer för nästa helg och den kommer inte att bli så lugn, men däremot roligare! Men nu har jag fått lite "rehab"!
I veckan blir det fullt upp, ska hinna plugga jätte mycket och samtidigt ska man hinna med elit oxå, är inte lätt att ha häst ibland!
 

 
 

??

ååh, vet inte vad jag ska blogga om.. någon som har nå förslag??

resultat solänget

åååh, huvudet känns så jäkla tungt. Så typiskt att jag ska åka på en förkylning ändå, hoppas den inte är långvarig!
Igår var det en lugn kväll, såg på film med en kompis å sen kom robin och hämta mig. Hamnade i sidensjö tillslut! Så nu är jag här och ska göra tråkiga saker, nämligen plugga! 
 
Kom ju på nu att jag inte skrivit om hur det gick i lilla hästägarkannan.
Elit kändes riktigt fin i värmningen, han var taggad och jag värmde han lite hårdare än vanligt den här gången. Tyvärr så räckde det inte riktigt, han var lite för taggad i loppet. Fick två galopper, en som var kort och en där han blev tjurig och ville inte alls ställa sig, lite för mycket iver ihonom ibland! Men jag fick ner han rätt snabbt ändå, men fick kämpa lite. Efter den galoppen så travade han jätte bra, men de räckte inte ända fram. Jag var väl inte riktigt på han heller efter andra galoppen, kände att det inte var någon mening att kräva något då vi inte hade någon chans ens. Vi blev först utan pengar på 2.19! Det var inte riktigt våran dag, men nu laddar vi inför bergsåker som är den 16 oktober! :)
 
 
 

lilla hästägarkannan

Har tagit ledigt nu efter lunch eftersom att det är start nu i eftermiddag. Vi startar i lilla hästägarkannan den här gången, står på 40m tillägg. Det här loppet kan verkligen gå hur som helst. Skulle va så jävla göött att få vinna idag alltså!
 
 

hatar rubriker!

sitter just nu och tittar på tv i soffan och ska snart börja ta tag i lite plugg. Biologiprovet blev flyttat, tack och lov för det!!
Den här dagen har gått smidigt, den började med sovmorgon! Sen ha man haft 3 lektioner bara, så skönt! For direkt till stallet efter skolan. Elit fick sig lite motion idag, pigg och vaken var han, som han brukar vara! Hade så himla tur, började skvittra precis då vi lämnade stallet men det gav sig rätt fort. Var verkligen inte sugen på en tur i regnet då jag inte har nå regnkläder..
Ska han ska iallafall köras lite lätt på onsdag och sen blir det tävling på torsdag.
 
 

slut på veckan..

då var helgen över, fan va fort helgerna går nu alltså. Kommer att bli en jäkla stressig vecka känns de som! Måste plugga sjukt mycket, ha ett biologiprov på fredag och jag är super osäker. Och sen ska man ju hinna med allt annat oxå efter skolan! Tävling på torsdag dessutom! Det äre enda jag ser fram emot den här veckan!
 
 



sunday

God morgon på er.
Blev en lugn kväll igår, var med älsklingen å tog de lugnt! Rätt så skönt att ha sånna lördagar oxå emellan åt.
Klev upp tidigt imorse för att släppa ut hästarna, kändes otroligt tungt att kliva upp! Helst när älsklingen fick ligga kvar i sängen. Men det kändes bättre när man väl satt sig på moppen.
Idag ska jag tvätta, städa rummet, plugga och baka hade jag tänkt.
Lika bra man gör nå vettigt av dagen ;)
 
 
 
 
 
elit i morgonsolen ;)
 
 

uppdatering

Sitter helt utslagen i soffan och längtar efter sängen!
Har varit en dag med högt tempo, på torsdagar så är det alltid fullt upp då jag måste skynda mig iväg direkt till jobbet efter skolan. Och att jobba med ungarna tar verkligen knäcken på mig, blir så trött i huvudet. Det är ju kul men huvudet blir så trött av allt liv.
Imorgon är det fredag, sååå skönt! Ska ta en sovmorgon på lördag och pluggajävel hela dagen, ha ett viktigt biologiprov nästa fredag som jag siktar högt på. Ska kanske vara hos älsklingen på lördagkväll, vi får se!
 
Kanske ska skriva lite om elit för er som är intresserad av honom.
Han gick några intervaller igår och han sprang som en kung. Fick riktigt fina tider på tidtagaruret!
Blir start nästa torsdag här hemma!
 

helgen.

då var första dagen på veckan avklarad.
Har varit trött exakt hela dagen, dyng trött verkligen! Trotts att man hade sovmorgon och skulle vara mer utvilad så har man gått runt som en zombie hela dagen. Ha inte gjort nå kul idag heller så jag berättar om vad jag gjort i helgen istället!
I fredags så tillbringades kvällen me gojäntorna, såg på skräckfilm och åt götta! Vädret var skit och tillöt inge annat!
På lördagen klev man upp tidigt som fan för att släppa ut travskolans hästar, (om man jobbar där så ska man ha stalltjänst typ 2 helger i månaden) Så jag släppte ut 7 hästar, mockade å fixade mat å bytte vatten å allt som hör till! Sen ställde man upp på barnkalas mellan 10 och 12! Efter de så körde man elit i regnet och sen tog man in pållarna igen, regnade exakt hela dagen!
Kvällen tillbringades hos älsklingen med lite kompisar å lite drickbart hehe! Och söndagen är inte så hemskt mycket att skriva om, var med madde och forsman å älsklingen. Pöjkarna hedde ut oss på en fisketur, uuuh! Tur de inte blev länge för de är så förbannat långtråkigt att fiska!
For iallafall till stallet senare och tog in hästarna och körde elit, sen kom älsklingen till mig!
 
God natt!
 

RSS 2.0