wången

Har slagit mig ner i sängen på wångens hotell. Är ganska trött trotts att jag suttit ner typ hela dagen.
Har åkt tåg i fyra timmar, är ganska less så det var riktigt skönt att äntligen lägga sig i sängen på hotellet. Har även fått lite mat i magen, å nu ligger man här med godis,chips,dricka, tv,dator,telefon, så ja överlev höhö!
Imorgon ringer klockan halv sju, är frukost sju och sen börjar utbildningen klockan åtta. 
Om ni undrar vad det är för utbildning så är det en styreleseutbildning, alla i solängets styrelse har också gått den här kursen så nu är det min och Annas tur. Ville ientligen bara stanna hemma imorse men nu känns det lite bättre när man väl tagit sig hit, de blir nog bra det här iallafall!
 
Sov sött!

otroligt..

Hästen är körd och nu sitter man i soffan och mumsar på lussekatter å pepparkakor, lite julmust till det också! Så härligt! Kan inte fatta att det är jul snart, tycker det var nyss man satt utanför coop forum och sålde jordgubbar i hettan. Och nu ligger det snö på backen?
 
Ikväll ska jag göra ett försök till att plugga, åker till östersund imorgon på utbildning så det blir tufft att hinna med allt. Är en massa jobb som ska vara klart tills nästa vecka, stressad! Det gick ju inte så bra igår, var tänkt att jag skulle plugga som fan, men det blev en fika med två fina vänner och sen var älsklingen hos mig. Kan ju inte bara säga nej då han frågar om han kan komma hit, de gååå int! <3
 
Nä, plugg vare ja! Och packa! Bjuder på lite instagram bilder!
 
 
Hade labration igår, vi råkade glömma bort vattenbadet så det blev lite för hett haha!

ledig!

Det blev en ledig idag, och den har tillbringats i stallet. Har gjort lite nytta och kört elit en sväng, nu ska jag snart iväg på ett möte med jobbet och sen ska jag plugga. Vart inte så mycket plugg igår, älsklingen kom hit och myste med mig istället! <3
Så jag ska plugga lite extra idag istället, har ingen tid till att göra det i helgen så jag känner mig lite stressad med att hinna allt. Är riktigt less på skolan nu, men ska härda ut tills jullovet. 
Men på jullovet ska jag slappa som fan, fyyy vad jag längtar!
 
bild från dagens träningpass
 

seeg

fy vad seg man är idag..
Igår körde jag elit och robin hängde faktiskt på, han har inte kört elit förut så jag fick med honom! Efter det så for vi till stan och kikade lite snabbt, och sen duschade man å fixade iordning sig, for te mamma och fick go maten! Sen drog jag,robin och nå kompisar ut te harrys och spenderade kvällen där!
Idag sov man till 2, gick till stan och hämta bilen, for på max och åt, fixade ordning i stallet, for till ica och köpte BJ å nu sitter vi i soffan och myser, väntar på att klockan ska bli 7 så man få se på solsidan!
Ganska kortfattat om helgen men jag orkar inte skriva så mycket mer!
 
 
 
 

18

Då har man kommit hem från jobbet, är som vanligt helt slut. Var på dåligt humör och trött innan jag började så man är ju inte direkt piggare nu, och ska ta itu med lite matte nu också...orkar inte!
 
Fyllde ju faktiskt 18 år igår! Himlar vad tiden går fort, tycker att det var nyss man fyllde 15 och tänkte "ååå va länge det är tills man fyller 18!". Men iallafall så hade jag en härlig dag igår, allting flöt på så lätt i skolan och precis när man kom hem så möttes man av älsklingen som hade köpt en stor bukett med blommor åt mig! Jag typ..smälte? Så himla fint<3 Och kvällen fortsatte med tårta och trevligt besök. Och inte nog med det så fortsätter firandet på lördag då det blir go middag och utgång! Längtar ihjäl mig!
 

fuck it's monday tomorrow

Har precis sett på solsidan och tänker uppdatera innan jag hoppar in i duschen
Igår var det fest hos en kompis som fyller 18, var riktigt kul men man är lagomt seg idag kan jag säga!
Har inte gjort så mycket vettigt den här söndagen, ha städat, ätit tårta, chillat, tagit in hästarna och sen kommit hem.
 
Imorgon börjar ännu en vecka, känns så drygt! Men fyller 18 på onsdag och på lördag blire utgång så jag får se fram emot det! :)
 

10:33 121117

Äntligen är det helg.
Elit ska köras och sen drar jag till en kompis som fyller 18. 
Hände inte så mycket igår, elit kördes och sen chilla man hela kvällen. I torsdags så kom älsklingen hit, inte sett varandra på 1,5 vecka då han jobbat i härnösand <3
 
De va väl typ allt som hänt under torsdag och fredag, uppdaterar imorgon om jag är pigg!
 

:c

Ursäkta men det här har verkligen varit den jävligaste dagen på länge.
Det enda som lyste upp den för en stund var att man fick träffa en vän som betyder mycket och som man inte sett på jätte länge. <3
Men annars så har den varit dålig på alla vis. Har kännt mig ledsen,arg och trött hela dagen!
Men nu är den äntligen över så jag får hoppas på att det är en bättre dag imorgon..
 

21.16

Dags att uppdatera lite kanske?
 
Var ju som sagt i stockholm under helgen med en kompis på utbildning inom svensk travsport. Har jätte mycket att skriva om det men jag orkar inte riktigt, men det var en intressant utbildning och samtidigt var det kul att träffa människor från andra banor! I månadsskiftet åker vi till wången och fortsätter där.
 
Igår fick Elit tänderna kollade, han har varit lite konstig i munnen den senaste veckan och när mamma körde han i helgen då jag var borta så skulle han sticka iväg då hon tog i vänster tömmen. Så han blev kollad på en gång igår och var vass på ett ställe på vänster sidan. Men nu är han raspad, körde han idag och då var det inga problem.
 
 
Så där såg det ut i vårat rum, litet men lagomt för oss två! Älska att bo på hotell! Sköna sängar och god frukost...underbart!
 
blev en hel del kaffedrickande då det var tidiga mornar och sena kvällar..
 
 
 
En trött elit efter tandraspning, lilla hjärtat! <3
 
 

Mot "stor staden"

Sitter på tåget mot Stockholm, är ganska så less då man åkt sen 7.50! Och det är typ 2.5h kvar innan man är framme, hjääääälp...


Natti..

Då har man precis blivit klar med en svenska uppgift. Ska bli skönt att få sova nu, imorgon är det torsdag och det är den jobbigaste dagen på hela veckan. Är stressigt efter skolan då man ska hinna med en massa grejer innan jobbet. Blir så himla virrig på torsdag eftermiddagarna. Hatar torsdagar...
Men aja, anledningen till att jag la upp detta var bara för att prova om blogg.ses app fungerar nu

God natt!


its oveeer

God kväll på er.
Strejken är över och vi fick som vi ville, såååå jäkla underbaaart!
 
Nu ska jag ba plugga jävel inför tyskaprovet som man har imorgon, hade ju inte prioriterat det först idag då det var planerat strejk imorgon. Såå wish me luck..
 

trött..

Då var första dagen efter lovet bortgjord, är super trött verkligen.
Hela den här dagen har varit fylld av diskussioner och allt möjligt, det har lagts fram ett förslag om att omplacera nolaskolan. Orkar inte förklara det hela, finns att läsa om på allehanda. Men iallafall så har det varit mycket diskussion och jag är emot förslaget, enligt mig skulle det aldrig fungera. Så nu blir det strejk och demonstration på torsdag!
 
Nä nu blire sängen snart, håller på att somna här!
God natt!
 

helgennnn..

God morgon på er!
Har nyss klivit upp, passar på att njuta utav den sista dagen på lovet. Om jag har tur så är jag ledig imorgon också, skulle vara dö skönt faktiskt. 
Har inte orkat blogga i helgen, har varit i sidensjö med älsklingen så ni förstår nog. Helgen har iallafall varit skön. I fredags så for jag ju dit, blev bjuden på go mat och sen så for vi ut med bilen! Igår var jag och älsklingen till hans pappa och hälsade på där, sen for vi till en kompis och såg på film..
Med andra ord så har den här helgen varit chill! Vilket kan behövas för mig, nästa helg ska jag till stockholm på en ledarutbildning inom travet. Och helgen efter det så fyller en kompis år, och helgen efter den så ska jag firas! Såå det är fullt upp nu, lär vara lite sliten efter den här månaden hehe.
 
Och idag ska man inte göra så värst mycket, elit ska köras och jag ska börja ta tag i lite plugg. Har ganska mycket att göra nästa vecka, mycket prov och sånnt. Har satt mig själv i en jäkligt taskig situation då jag inte rört en enda bok på hela lovet. Men det har faktiskt varit så skönt att slippa det! Men nu får jag lida istället. Längtar redan till jullovet haha...
 
 
 
bjur på en halloweenbild från förra helgen, jävla va fina vi e! ;)
och nej ja ha inte sprutat överläppen, det där är min tunga! haha!
 
 

lalalaa..

 
 
 
Detta är det enda jag hann med att göra idag typ, råååkade bara sova bort resten av dagen heheh..

RSS 2.0