helgen är över..

Haapp då va helgen över, sorgligt! Hinner inte göra allt jag måste göra på helgerna. Typ igår gick hela dagen åt till att tävla och ha stalltjänst, idag gick den åt till att ha stalltjänst och att hämta hö och pyssla med Elit. Har tusen andra saker som jag måste ta tag i också, nu på kvällen orkar man ju inte så mycket heller.
Aja, får ta igen det nästa helg, fast så tänker jag ju varje helg? Åååh..
 
Elit var pigg efter gårdagen, känns bra. Får se hur han tar det här loppet, har planer på att anmäla till umeå den 10:e, ett insprängt lopp! Blir då förmodligen våran sista start för säsongen.
 
 
 
 
hjärtat! <3
 
 

Resultat Solänget

Har precis slängt mig i soffan efter en lång dag på solänget. 
Den här dagen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig haha! Var inte alls så taggad på att starta idag med tanke på hur han gick i det senaste snabbjobbet då han var helt ok, men som gjorde mig tveksam. Så inställningen idag var att ta det som det kommer typ, inte ha några förväntningar alls. Hur som helst gjorde han en bra värming, hade en bra magkänsla men vågade ändå inte riktigt förvänta mig något haha. 
 
Fick en ganska dålig start i loppet,vart lite sen men som tur blev de omstart och på den så vart det perfekt. Han pinna på väldigt bra i starten, hade lite svårt att trava in sig men efter ett tag så flöt allting bara på. Sista 700m tar han några stycken och får fighta lite om ledningen men i slutet av sista kurvan var vi förbi och jag kunde ba åka in i mål. Han va så läcker, helst sista 500! Får rysningar när jag tänk på det haha! Och inte nog med det så sänkte han med fyra!!! sekunder! Gaaaalet vad han var grym han är! 
 
 
 
 
 

Solänget

Start med Elit här hemma på söndag, taggaa! ;)
 
 
 
 
 

Morgontur

For ut med Elit direkt på morgonen idag, trotts att jag var tröttare än någonsin och helst ville åka hem och sova. Men jag har aldrig farit ut med honom direkt på morgonen så jag tänkte att vi prövar det idag.
Och protester blev det haha, han gick fram å tillbaka på gången och stampa argt i golvet. Trotts att han fått mat innan så var han missnöjd, han ha verkligen humör den där ponnyn! Under själva turen var han ovanligt pigg och stirrig. Såg spöken överallt och var jobbig, men blev en tur på lite över en mil. 
 
 
 

Mitt rum

Renoverade mitt rum för ett tag sedan, kom på att jag inte har visat några före och efter bilder!
Det är inte riktigt klart än,är lite finslip kvar som att sätta upp lite kablar mot väggen, måla om typ nå "knoppar" som sticker ut från väggen och en pytte liten list ska sättas dit, sen ska sängen få en ram + att jag ska inreda lite mer. Men är på god väg iallafall!  
 
FÖRE:
 
 
 
 

EFTER:
 
 
 

 
 
 
 
 

hellooo

Kanske dags att uppdatera lite?
Torsdag idag, snart helg woop woop. Förra helgen var jäkligt skön! Fest i bjästa med trevligt folk på fredan. Blev typ ganska chill på lördag och söndag, var och gjorde nå ärenden och körde Elit typ, han fick gå ett snabbjobb som gick helt ok. Banan var inte helt 100, ska köra lite intervaller med han till veckan om underlaget hinner torka, ha regnat hela veckan!
 
Hoppa in i duschen snart och ladda om inför imorgon för då äre fredag, taagga!
 
 
 
 
 
 
 

Norrlänning ringer på hästannons

Haha så jävla skön!
 

fullt upp

Okej, jag borde kanske skärpa mig med uppdateringen här hehe, har försökt att skriva men det blir liksom inte som jag vill riktigt. Sen har jag haft så himla mycket för mig de senaste veckorna att jag helt enkelt inte har tid eller ork att uppdatera. Men det blir nog en liten förbättring framöver.
Allting rullar på, helgen som var har varit awesome. I fredags vart de fest hehe, i lördags vart de typ en slappar dag var så jäkla seg, på eftermiddagen var man lite fräschare så då for man till solänget och körde intervaller med en storhäst. I söndags körde jag Elit, skritt/jogg uppför en brantbacke x5. Ha varit ändå ganska lugnt i helgen förutom i fredags då, men känns som att jag behöver ta det lugnt lite, även fast jag inte vill. Ha varit rätt mycket de senaste 6 helgerna, full fart hela tiden! Men jag gillar det!
 
Elit tränas på som vanligt, ska köra ett snabbjobb i helgen bara för att känna ytterligare på han. Kändes ju fin på dannero men då var ju banan så tung. Ska se om balansen stämmer och hur han är helt enkelt. Han behöver blåsa ur sig lite också. Hade equiterapeuten här förra veckan, han hade lite låsningar på samma ställe men det var betydligt bättre än vad de var för två veckor sedan. Så ska fortsätta lasra och grejja, funderar på om man ska låta hon komma hit nästa vecka igen. Svider i min plånbok men vad gör man inte för den man älskar!
 

 
 
 
 
 
 

Resultat Dannero

Tänkte uppdatera lite innan jag går och lägger mig.
Igår var jag och Elit till Dannero och tävlade. Trodde att det skulle gå skit då banan var väldigt tung, det hade regnat hela förmiddagen så banan var riktigt kladdig.
Men så fel jag trodde! Vi tog en tredje placering på 2.13,3, felfritt dessutom! Är så grymt nöjd över min pojk, trodde aldrig att han skulle springa så bra med tanke på banan, han har tidigare bara gått skit på tung bana! Så han förvånade mig verkligen, kändes huuur grym som helst! Nu laddar vi inför Solänget!
 
 
 
 

RSS 2.0