uppkörning snart

Åh vad det är svårt att börja ett inlägg, är det bara jag som tycker det?
Det var väl en vecka sen jag skrev sist, har väl inte hänt så super mycket. I onsdags var jag på halkbanan vilket var sjukt roligt. I helgen så har jag varit i stallet och varit med kompisar, helt okej helg! Idag har jag mest sovit, vilket kanske inte var så smart eftersom att jag förmodligen inte kommer att kunna sova i natt istället. Men jag har varit så grymt trött, känns som att jag inte sovit på år.
I veckan händer det väl inte så särskillt mycket, är ju fullt fokus på körkortet nu då jag snart har uppkörning och teori. Helt sjukt att det är så nära nu!
Nu har det gått två veckor sen Elit var på återbesök. Enligt veterinären skulle jag skritta i två veckor vilket jag har gjort, så det borde vara grönt att sätta igång träningen igen. Men jag tror jag ska ta det lugnt, skritta några dagar till och sen börja öka på träningen. Ska även ändra om träningschemat helt och hållet. Kommer att ha ett väldigt varierat schema. Hoppas verkligen att vi är påväg mot rätt håll nu, vore såå skönt!
 
 

otur..

Huvva vad helgerna går fort. Man hinner verkligen inte med allt som man måste göra. Men ja, de är väl lite självförvållat också. Typ den här helgen har jag ju medvetet slappat lite onödigt mycket. Madde har sovit över här hela helgen, vi ha inte gjort så mycket förutom att varit i stallet och tagit det lugnt.
 
Körde Elit här på kvällen, typiskt att backen har tinat fram och att det nu börjar bli kallt igen. Underlaget är verkligen stenhårt och det känns inge bra att köra på det. Så ikväll blev det bara en kortis. Han har dessutom lyckats trampa sig strax under vänster kronrand med brodden. Som ni se på bilden så äre ju inga superdjupa hål. Tycker inte att han markerar något när han går heller men är lite varm. Så blire inte bättre med värmen så måste jag kolla upp det, blää vad de känns som att man inte ha nå flyt just nu! Hoppas det vänder!
 
 
 

ponny med överskottsenergi!

Skolan har satt igång igen efter lovet vilket känns självklart rätt så jobbigt. Börjar redan räkna ner till påsklovet. Men hur som helst har jag haft ett bra lov. Har varit i stallet såklart, haft körlektioner, jobbat och umgåtts med kompisar. Riktigt bra lov med andra ord.
Elit har fått börja skritta igång, två veckor med skritt nu och sen kan vi börja öka på träningen. Han tycker verkligen inte om att ta det lugnt. Körde på rakbanan i söndags, han var lugn i början tills vi blev omkörd av en storhäst. Det var nästan omöjligt att få ner han i trav då han ba krullade ihop sig och släppte bettet typ och trippade fram, men så småning om gav han sig. På hemvägen blev han likadan, förutom att han blev sur och typ kröp ihop. Vet inte riktigt vad han gjorde man det såg rätt lustigt ut, med andra ord så var han väldigt besvärlig i söndags. Så idag skrittade vi på stallbacken vilket gick bättre, slog bakut en gång men sen var det inge mer. Han har för mycket energi i sig nu! Längtar tills vi kan börja träna igen.

lov

Äntligen lov, känns såå himla skönt.
Har egentligen inte så mycket att skriva, tänkte bara kika in och säga hej. Har inte hänt så himla mycket sen jag skrev sist. Har väl mest jobbat faktiskt, hela helgen har varit fylld med jobb och även helgen innan. Var en sväng till kramfors i helgen och jobbade på hotell Kramm, de behövde extra personal då Ledin var där så jag ställde upp, alltid gött med lite extra cash!
Igår var man ledig vilket kändes riktigt skönt, sov ut, flyttade Elit och for ut och tog en cider med nå kompisar, bra avslut på helgen med andra ord.
Elit vilar fortfarande och är som en tickande bomb. Att promenera honom runt stallbacken är rätt jobbigt då han studsar och busar som ett tok ibland. På torsdag ska vi på återbesök på kliniken och se vad dom säger. Vi har även flyttat in till stall 19 nu också, känns som att det kommer att bli bra, Elit verkar trivas hittills, han har fått en riktigt enorm box nu! Så förhoppningsvis blir detta bra!
 
Nä nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och försöka sova. Imorgon ska jag släppa ut Elit, dra en sväng på stan, ha körlektion, skritta Elit och göra de dagliga stallsysslorna och sen åka till bjästa å träffa lite folk!
 
God natt på er!
 
 
gammal bild!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0