Umåker

Då var årsdebuten över, bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Jag är faktiskt väldigt nöjd över Elit idag. I vämningen var han okoncentrerad, titta på annat och lallade på. Tror att jag dessutom värmde lite för lite, var så övertaggad i loppet. I starten blev han ivrig och ville iväg, men han hade typ 100 ben där ett tag så det blev två korta galopper som sabbade lite för oss. Fick hålla i han genom första sväng och försöka lugna ner han lite och sen när han väl hade lugnat sig så travade han på bra och jag kunde släppa lite. Han sprang som sexa in i mål på 12,3 vilket jag tycker var bra med tanke på att han varit borta från banan i 10 månader, dessutom var motståndet hårt! Målet var ju att ta sig runt godkänd och det gjorde han galant. Nu får han vila och sen får vi se hur han tar det här loppet. Tar han det bra så får han gå mycket i skogen nu i två veckor och sen blire ett litet jobb en vecka innan vi startar på dannero.
Är nöjd över dagen och det känns så roligt att få komma tillbaka på banan, och helst när man sitter bakom Elit som verkar så nöjd och springer bra. Fan vilket team vi är egentligen, tänker på förra säsongen som gick så himla bra. Snart ska vi vara där igen! Men man måste få ge det lite tid :)
 
 
 

start

Startlistan inför söndagen har kommit ut, det är ett tufft lopp, riktigt bra hästar att slåss mot. Men jag har inga förväntningar alls, bara att vi ska ta oss runt så att han får ett lopp i kroppen. Han har varit borta länge och bara att vi kommit till start i år gör mig så himla glad. När det strulade som mest med allt möjligt så "målade jag faan på väggen" som man brukar säga, funderade på att ba lägga ner och träna inför nästa år. Men nu har vi tränat och är redo för att starta. Såå kul!
 
 

cruising och start på gång

Det är söndagkväll och jag känner mig som en överkörd grävling.
Var i kramfors igår på cruisingen och hade en riktigt bra kväll måste jag säga. Synd att man inte cruisar oftare för det är ju så jäkla kul. Hur som helst så drog jag dit med en vän och i sandslån träffa vi lite kompisar som vi åkte med senare på kvällen. Var hemma vid fem på morgonen och då var man riktigt slut på, såå trött. Hade bara sovit nån timme natten innan också så det var skönt att lägga sig och sova. Så ja, en lyckad kväll vart det med bra sällskap och fina bilar.
 
Måndag imorgon, känns segt. Ska köra Elit tidigt på morgonen och även göra iordning stallet inför tävlingarna som drar igång vid lunch. Sen vid fyra ska jag jobba, är inne på sista veckan nu vilket faktiskt känns tråkigt. Trivs rätt bra på mitt sommarjobb ändå, trodde verkligen inte att jag skulle göra det innan jag började jobba men så fel jag hade. Man måste verkligen ge saker och ting en chans innan man bildar en uppfattning.
Hur som helst så finns det risk att den här veckan kommer att bli lite seg, ser fram emot söndagen så mycket. Har anmält oss till umåker då, hoppas vi kommer med! Ska bli såå roligt att få komma ut på banan igen, så som vi har längtat!
 
 

RSS 2.0