lill lördag + 18års kalas!

Det vankas utgåång ikväll! Min barndomskompis M fyller 18 år idag och självklart så måste det firas!
 
hare kiing bitchessss <3 :*
 
 

klippt och klart!

Då var Elit klippt!
Det blev en specialare typ, var tvungen att klippa såhär då han rörde på sig då maskinen var vid knäet. Så de där som är på benet har ingen speciell betydelse direkt. Vi kan ju säga att de är senaste modet eller nåå!
 
FÖRE:
 
 
 Höll på att glömma att ta en före bild, så därav draget och tejpen ;)
 
EFTER:
 
 
 
 
 

tooorsdag

shuluuulu typ..
Vet inte vad jag ska skriva egentligen men jag gör ett försök.
Har varit en vanlig torsdag idag, tråkig och lång. Ha kört Elit för första gången på en vecka, och han var.. lugn? Faktiskt lugnare än vad han var för en vecka sen, och då var han typ överallt! Imorgon ska han klippas. Har funderat lite fram och tillbaka, tror det blir en halvklippning. Även fast jag tycker att det, ursäkta, ser för jävligt ut haha. Men det är för att skydda ryggen. Så alltstå ska fredagkvällen spenderas i stallet, känns faktiskt ganska mysigt. Har ju bestämt att det här ska bli en lugn och nykter helg!
 
Hoppa in i duschen nu och lägga sig å se på lite TV, god natt på er!
 
 
 
 

PEV!

Här kommer repotaget från ponnyelitveckan som jag var på i somras. En vecka som jag sent kommer att glömma! 
 

sliten

Söndag och lite bakishäng i soffan.
Känner mig ganska sliten efter den här helgen. Festade både i fredags och igår, känner mig typ död idag. 
Men har en del saker som måste göras, plugga och köra Elit typ. Har verkligen ingen energi till något utav dom.
Får börja med att försöka hitta något att käka, annars dör jag av hunger snart..

Säsongen 2013

Säsongen är över för våran del.
Är så sjukt nöjd över min lilla grabb, han har verkligen gjort en grym säsong.
Jag har alltid trott på honom, jag har alltid vetat vad han kan och har aldrig tvivlat på det. Men att han skulle gå såhär bra i år kunde jag väl inte riktigt förvänta mig, han ha liksom utvecklats i raket fart. Tio starter, tre segrar, en andra plats och en tredjeplats!
 
 
Och dessutom har han sänkt rekordet med tio sekunder i år! Han har som sagt utvecklats otroligt mycket i år. Förut var han väldigt tittig, taggade till för mycket i starterna. Och nu är det sällan han galopperar i starten, han är lugnare och tittar inte så mycket på saker och ting utan är mer koncentrerad på det han ska göra. Han är så himla duktig och har verkligen mognat.
 
Jag lägger ner otroligt mycket tid och jobb på den här ponnyn och är super noga med allting som rör honom, tror inte folk vet ens hur mycket jag lägger ner på honom. Så ja, alla framgångar har betytt så otroligt mycket. Allt jobb är helt klart värt det.
 
Vi uppnådde alla våra mål i år, han gjorde mer än vad jag hade begärt av honom. Har seriöst världens finaste ponny och kunde inte ha fått någon bättre än honom, världens bästa team är vi. Inte nog med att han presterar på banan, han är världens goaste och charmigaste ponny. Verkligen en unik ponny som sticker ut ur mängden. Är så himla glad över att jag har honom.
 
Nu blir det klubbmästerskapet nästa vecka. Blir vi klubbmästare i år igen? Självklart siktar vi på det, men kommer förmodligen att få riktigt saftiga tillägg. Men ingenting är omöjligt, helst inte om det är Elit man snackar om. 
 
För att samanfatta det hela så har han gjort en sjukt bra säsong, är världens grymmaste ponny och jag är så jäkla stolt över honom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

make a choice

When something difficult happens, you got 3 choices.
You can let it control you. You can let it destroy you… or, get strengthen by it.

 
 
 
 
 

studentmössa

Haapp då var man hemma från skolan idag.
Ha ont i ryggen och i huvve. Huvudvärken började igår kväll och jag kan ju säga att det var längesen man hade så ont i huvudet! fyy! Bara att knapra alvedon..
Har nu beställt min studentmössa. Det är galet vad beslutsångest man kan ha för en jävla mössa! Kommer förmodligen att ändra min order typ 20 ggr innan jag är nöjd..
 
 
 
Med eller utan guldstrimma? kommentera! Kanintebestämamiiiig...
 

man är duktig ibland

Ikväll har jag pluggat sten håårt, har juridikprov imorgon och sitter (självklart) i sista minuten med det. Men tror jag har pluggat tillräckligt nu ändå, har suttit i tre timmar, sjukt imponerad av mig själv faktiskt. Brukar alltid vara ett helvete för mig att börja plugga, men idag gicke rakt bra, ska seriöst ha en medalj!
 
Har hunnit köra Elit också, blev en lugn och kort tur idag. Men han var på annat humör, ville ba springa. Men han fick ta det lugnt! Blir nog en motionstur på tisdag för han och typ eventuellt joggintervaller uppför backen på torsdag.
 
Känns såå tråkigt att den här helgen är över, den ha varit så mysig. For till världens finaste vän igår! Vi gjorde typ lite allt möjligt, drack nå grogg, spela, snacka, skratta, lyssna på musik, kolla på family guy och lite mer. Blev en lugn men rolig kväll!
 
Lite bilder från helgen! 
 
Hemmagjord pizza!
 
GTA 5!
 
 
Tända på spolarvätska kl 1 på natten ehehe, kul liv!
 

Täckesfunderingar..

Är det någon av mina läsare som har erfarenhet av detta täcke?
Rhino Pony Plus Heavy
 
 
 
 
 

Resultat Umåker

Då var sista "riktiga" loppet kört för i år. Trotts lite stress och sånt så gick det riktigt bra. Vart lite tight med värmningen så hann bara värma 1,5 bakvarv och ett 1640. Men det gick ju ändå! Elit gjorde ett riktigt bra lopp, sprang på 2.07 och blev fyra. De där framme gick fort, sprang på samma tid som Elit så det var ju svårt att komma ikapp. Men tyckte han sprang riktigt bra och fort för att vara 1640 lopp, kortdistans är inte riktigt hans grej då han måste få trava in sig ordentligt! Jag är helt klart nöjd över mitt <3!
 

chill!

Hallooo på er.
Slutade skolan för typ en timme sen, tisdagar är alltid så chill då man ba ha två lektioner.
Just nu ska jag fördriva tid medan jag väntar på att klockan ska bli fyra så att jag kan börja gå till jobbet. Är ju hemmamatch ikväll vilket betyder jobb för min del.
Längtar tills lönen kommer, då blire ett nytt vintertäcke till Elit! Och förhoppningsvis lite shopping åt mig, här sparas det inte höhö!
 
Nä nu ska jag plugga innan det är dags för jobb, ha typ hur mycket som helst att göra känns det som. Men det är ju som vanligt det! Ingen lugn och ro här inte! Känns drygt för de enda jag vill ha just nu är lugn och ro, har ingen ork till något! Taggar höstlov jaah, typ 3 veckor kvar eller nåå, jobba pååå..
 
Instagrambild! (@ssofialindmark)

slöö

Go kväll på eer!
Ska snart gå och lägga mig, har kollat på skräckfilm med en kompis och ätit onyttigheter! Ganska bra lördagkväll med andra ord! Idag har jag legat och slöat hela dagen, har verkligen inte varit pigg! Igår var det ju insparken, var dit med mina klasskompisar. Fick i mig lite för mycket av det goda och det fick jag ju känna idag, blir nog lugnt nu några helger framöver! Men hade kul iallafall!
 
Imorgon ska jag upp tidigt och släppa ut hästarna å fixa i stallet. Vid två ska jag köra storhäst och efter det ska Elit också få röra på sig en sväng hade jag tänkt!
 
Nattii på er!

RSS 2.0