hjärta

Det var 1 år och 3 månader sen sagan började.
glömmer aldrig första gången jag såg dig <3
 

försvinn!

Då har kiropraktikern besökt stall 7!
Precis som jag anade så hade elit fått tillbaka låsningarna i ryggen och i knäna. Förstår inte vad han fått dom ifrån redan i början. Men nu jäklar ska han bli av med dom för gott hoppas jag!
 

vinterskor, check!

Då är vinterskorna på! Tvärtå fram med sulor, vanliga järnskor bak med snösulor, och brodd såklart.
 
Och han fick sig även lite motion idag, han förvånade mig! Han var inte alls super pigg som jag trodde att han skulle vara. Knepiga ponny!
På onsdag ska han bli igenom kollad av kiropraktorn, känns bra att få det gjort nu på en gång!
 
 
 
Kroppen skriker efter sängen nu, god natt på er!

vinter

God morgon!
Det är måndag och det är lov! Var riktigt skönt att få sova ut, älsklingen var ju något avundsjuk på mig då han fick kliva upp klockan 6 medans jag låg kvar i sängen! Älskar att sova ut på morgonen och är nog inte ensam om det heller hihi.
Ska snart dra på mig kläder och fara till stallet, elit ska få på sig vinterskorna! Och sen ska jag köra honom. Han har fått "vila" i en vecka nu, sen snön kom så har jag inte kunnat köra honom. Han har så släta skor så han halkar typ hela tiden. Så nu lär han vara som en tickande bomb hehe! 
Efter det ska jag in till stan och försöka fixa ett lyse till vagnen, igår var det svart vid halv fem! Och jag brukar oftast köra vid fem, så måste fixa lyse, annars får man köra på rakbanan hela vintern och det är jag inte sugen på. Ska även köpa impregnering till elits vintertäcke. Känns som att det blir en "vinterförberedelse" dag! Tror vintern är här för att stanna nu, vi har -10 här! Buurrr!
 
 
elit förra vintern!
 

ääntligen..

Ligger i soffan och har träningsvärk + att man är hängig. Håller nog på att dra på mig en förkylning, drygt!
Igår fick man lov och det firades med klassfest, var halloween tema så jag drog på mig brorsans jacka som han hade i lumpen, sminkade mig med fakeblod å lite svart å vitt smink, såg helt galen ut. Fake blodet är jätte svårt att få bort, ha skrubbat händerna men det ser ändå ut som att jag dödat någon! 
Riktigt kul hade vi iallafall, synd att man inte gör sånnt oftare! 
 
Idag har man sovit bort hela dagen, varit på mekonomen med älsklingen, gjort klart i stallet åt elit. Och ikväll ska jag inte göra ett skit, och det känns as skönt för jag är inge pigg alls! Var till och med jobbigt att äta middag idag, så näää de bli vila ikväll. Ska hämta hö imorgon så man måste ju va någolunda fräsch då!

dagen efter..

Hallåå på er
Är i sidensjö just nu, trött efter gårdagens bravader! Vart sent igår kan jag ju säga, men trevligt varne.
Idag ska jag å grabbarna in till stan, dom ska gå på "gubbdagis" dvs Jula! Och sen blire kebabhouse!! Sen ska jag ta in hästarna å pyssla om min elit, efter de så blire lite plugg! Är så otaggad på att plugga, fy faan! Hatar min linje..önskar att man valt nå annat just nu haha, typ någon slapp linje..
 
Nää här kan man inte sitta hela dagen, dags att göra nå! :)
 

resultat klubbmästerskapet 2012

Tänkte gå lite rakt på sak och berätta om hur det gick i klubbmästerskapet.
 
Elit var taggad i värmningen och innan loppet. Han var lite väl för mkt taggad precis innan loppet så jag undrade verkligen hur det skulle gå där ett tag. Men starten gick fint och han sprang på bra, inte överdrivet ivrig som han brukar vara! Helt lagom! Tog i kapp sina 220m tillägg och kändes hur fin som helst. Segrade på 2.15,2! Gryyym ponny man ha ;) Kändes som att han ba svischade förbi alla, å han va inte ens trött efter loppet!
Världens bästa elit! <3
 
Klubbmästare andra gången i rad med elit, tredje gången i rad för mig ;) Så jäkla kul haha! :)
 
Nä nu ska jag umgås med mina goa vänner! 
Ha en kung kväll, för de ska ja ha!

Resultat Bergsåker

Det var en riktigt bra dag igår även fast det regnade hela dagen!
 
Elit gick ut i lopp 10, banan var geggig men han kämpade på ändå. Var lugn och harmonisk hela loppet, stort framsteg! Hade spår 3 på start den här gången. Starten gick fint, vi hängde med där framme hela tiden. Blev värsta upploppsstriden, har nog aldrig varit med om en sånn spännande strid! Men 1an lyckades sätta nosen före, men de va riktigt nära seger! Så det blev en andraplacering, är otroligt nöjd över elit! Så jäkla grym!! <33
Nu äre ba att satsa på klubbmästerskapet som är på lördag, vi har en titel att försvara hehe!
Efter det så blire inge mer starter, då ska vi vila lite och ladda om för nästa säsong! ;)
 
 
<3
 

vad tror ni?

Alltså jag ha funderat över en grej, skriver ju mycket om elit i mig blogg. Så vad är eran uppfattning om honom?? Hur tror ni att han är som? Skulle verkligen vara riktigt intressant att få veta! Kom igen, skriv nu! :)
 

uppladdning.

God morgon på er!
Kom hem för en timme sen, ha släppt ut hästarna nu på morgon.
Idag ska jag plugga så gott jag bara kan, ha ett as viktigt prov på tisdag nästa vecka och hela dagen går bort imorgon för då ska jag starta elit på bergsåker. Känns såå tungt men de är bara att gilla läget. 
Elit ska oxå köras hade jag tänkt, han ha såå otroligt mycket energi i sig nu efter han blev klippt. Han måste verkligen köras idag annars så kommer jag till bergsåker imorgon med en tickande bomb hehe.
 
Som jag nämnde så äre start på bergsåker imorgon, ska ut i ett lopp den här gången. Han får verkligen springa fort för att kunna ha någon chans, men vet ju hur fort han kan springa! Bara han håller sig på benen så tror ja att de här kan gå hyffsat! Är galet sugen på en vinst, hehe ;)
 
Nää nu ska jag njuta av att slappa lite sen ska jag åka in på solänget!

full späckad vecka..

jaha.. måndag igen då.
Började veckan med ett prov som gick rätt så dåligt, kan få godkänt om jag har tur. Såå nu måste jag verkligen skärpa mig, ska försöka göra bort allting idag som ska göras iveckan. Har hur mycket som helst nu, vet inte hur jag ska lösa det som! Kommer att få plugga ihjäl mig. Den här veckan blire full fokus på skolan, mamma ska köra elit några gånger nu i veckan, har nog världens snällaste mamma! Guldvärt att hon ställer upp i sånna här lägen.
Kommer att bli en tuff vecka, men efter tisdag nästa vecka så blir det förhoppningsvis rätt så lugnt! Längtar!
 
 

helgen!

åh vilken helg!
Coopertestet som jag gjorde i fredags gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig! Var lite stolt över mig själv ändå, trodde att jag skulle va typ hur jäkla slut som helst och typ inte ens klara 1 varv. Men jag klarade alla 5, på en hyffsad tid oxå! På kvällen så var man på bio med älsklingen,forsman och madde! Vi såg på Ted, riktigt bra film! Skrattade typ hela tiden, är precis min humor! Den hade lite family guy "stil" över sig, och jag älskar ju family guy! Rekomenderar den filmen alltså! 
I går tog jag en sovmorgon, väl behövlig! Körde elit och sen så for man till en kompis å rökte vattenpipa, vi drog till bilträffen lite senare!
Och idag, jaa.. har haft ont i huvve hela jäkla dagen. Legat typ halv död på soffan, blev lite för mycket igår tror jag! 
Menmen, kul varne!
 
Och nu ska jag råplugga, har prov i samhällskunskap imorgon och jag kan nästan ingenting om det vi har hållit på med! Känns inte bra!
 

seg dag..

go kväll på er.
Sitter i sängen nu och ska snart sova, har varit en lång och jobbig dag och nu äntligen är den snart slut!
Har varit grinig hela dagen typ, allting ha kännts sååå tungt!
Men efter jobbet så blev det faktiskt bättre, fick fokusera på annat ett tag så de va jäkligt skönt.
 
Imorgon äre fredag, och coopertest på skolan! Det betyder att jag ska springa en viss sträcka på tid, tro de är typ 4km eller nå. Fyfan va drygt!
Men efter testet så ska elit köras och sen på kvällen blire bio med älsklingen! 
 
Nää nu måste jag verkligen sova, klockan ringer 6.30 imorgon..
 
 
gammbild<3

RSS 2.0