dannero

Åhh äntligen får man slå sig ner i soffan efter en dag på dannero, är helt slut på.
Hade en starthäst i stallet idag så jag hängde på. Kändes konstigt att fara på tävling och inte ha en egen starthäst! Åhh vad jag längtar tills det är dags för start, saknar allt som har med det att göra.
Hur som helst så gick det riktigt bra idag, hästen gjorde ett kanon lopp efter att ha varit i från banan ett tag. Blev en rekordsänkning och en 4:e plats, såg ut som att hon skulle ta hem det hela ett tag men nästa gång så!
 
Imorgon börjar skolan igen, känns lite piss men snart är det över.
Dom här dagarna har jag kört bil, varit i stallet och varit med kompisar. Känns som att man har bott i bilen, ha nästan inte varit hemma något. Men vilket skillnad det har blivit på allting, kan planera som jag vill, vara i stallet hur länge jag vill, fara till kompisar när jag vill, är så himla fri numera!
 
 
 

Körkort, check!!

Hej och hå vilken dag de här har varit. Skönt att den är över!
Hade teori och körprov i förmiddags, snacka om att man var på spänn då. Men båda gick bra så nu har man äntligen rott det hela i land. Premiärturen själv är gjord, blev en sväng till stallet för att pyssla med Elit och natta honom, sen for jag till il romanos och firade med en kompis, blev en jäkligt god pizza som satt fint i magen. Just nu är man riktigt trött, har varit lite nervös idag och dessutom ha man varit så sjuukt glad hela dagen så bara det har tagit på krafterna! Men äntligen är det gjort, känns som att jag kan fokusera bättre på annat nu!
 
 

140421

God morgon på er!
Det är måndag morgon och en hel veckas lov ligger framför mig. Känns rätt gött!
Har haft en bra helg. I fredags var jag hos mamma och åt tvårätters middag, det godaste jag ätit på länge, min mamma är verkligen grym på att laga mat! Efter det så for jag ut med några kompisar, hade en riktigt grym kväll. Igår var jag dyng seg hela dagen, släppte ut elit, for å käkade med brorsan, pluggade körkortsteori, mockade Elits hage, körde han (som kändes väldigt lugn och harmonisk!) och när jag kom hem vid halv sju somnade jag rätt fort i min soffa framför tvn. Var grymt trött!
 
Idag ska jag hjälpa farsan att kratta löv, sen ska jag nöta körkorts teori typ hela dagen!
 
Den enda bilden jag har från i helgen, morsans förrätt! 
 

jag lever!

Har tappat blogglusten lite men tänkte ge er en update nu, hoppas jag har några läsare kvar haha. Men uppdateringen blir nog bättre då Elit kommer igång ordenligt och sådär. Sen har jag planerat lite inlägg som kanske ska bli intressantare att läsa.
 
Hur som helst så rullar allt på som vanligt typ, pluggar körkort, håller på med Elit, går i skola, umgås med kompisar osv.
Just nu är det väldigt mycket fokus på körkortet då jag har teoriprov och uppkörning på onsdag, är fortfarande inte 100 på teorin än, får se om jag flyttar fram provet! Men vore jäkligt gött ifall jag klarar det på onsdag.
Elit har vilat en hel del, har tagit det väldigt lugnt med honom då jag tror att vi tjänar på det. Vi får se hur han tar träningen nu, tänker inte skynda fram något. Så vi får se om det blir någon start i år, vore ju super kul men jag prioriterar hans hälsa först såklart. Om det blir någon start så siktar vi nog på hösten, vill att han ska få lång tid på sig att träna. Vi skrittar fortfarande men om allt går som det ska så ökar vi på träningen försiktigt eftersom. Han har dessutom fått nya skor fram, vi prövar PG skor! Specialgjorda eftersom att det inte finns att köpa. Får hoppas att det blir skonsammare för honom. Håll tummarna! I övrigt så är han pigg som tusan och om han skulle få välja själv så skulle han typ börja tävla nu. Så fort han ens ser andra hästar när vi är ute och kör så kommer tävlingsinstinkten fram, så hans tävlingsskalle är i form men inte resten av kroppen än!
 
Nu har man ju lov så jag kommer att tillbringa mycket tid i stallet bland annat. Idag har jag haft en kompis över på lite kaffe, nu sitter jag och pluggar körkortsteori och ikväll ska vi grilla här hemma, dra en sväng till stallet och fixa där och sen ska jag umgås med några kompisar hade jag tänkt. Rätt så skön dag med andra ord! Imorgon blir det en heldag i stallet, ska mocka hagen, köra Elit, smörja hans utrustning och städa lite i stallet. Älskar heldagar i stallet alltså, är så skönt att få dona på med småsaker. Vet inte om ni är så också men jag älskar att städa i stallet och ha ordning och reda. Så ser det ut just nu, ni få hålla lite utkik här på bloggen, uppdateringen kommer förmodligen bli något bättre!
 
 
Bild från igår <3
 
 

bloggtorka!

Ge mig förslag på vad jag kan blogga om så lovar jag att blogga om det!

RSS 2.0