start på g

Då är det snart dags igen, oj vad jag har längtat!
Ska bli så himla spännande, ny balans å allt! Har inte ens provat den, vi chansar bara! Har ju gjort de två gånger tidigare och det har ju resulterat med vinst båda gångerna. Det jag vill nu är att han travar bra, för det gjorde han inte sist då vi fick stryka! Älskade killen <3
 
 
hoppas att han är såhär fin på söndag!
 

-

Då var första dagen på den här veckan bortgjord. Har inget speciellt att skriva om idag direkt, har varit i skolan, gått på stan med en kompis, bokat körlektioner och kört Elit.
Tänkte skriva lite kortfattat om de senaste dagarna istället. I torsdags hände de typ inte så värst mycket, var på möte, gick på stan, var på bio med en kompis, vi såg på grown ups 2 som var helt okej. I fredags var man i skolan för första gången på väldigt länge, kändes så himla drygt. Men iallafall, efter skolan så for jag och en kompis till stallet och körde Elit, sen hade vi fest hos mig i stan. Grannarna vart inte så glada haha.
I lördags så var man i sundsvall på open trot. Perfekt väder, fina hästar, hade det hur bra som helst med andra ord. Efter travet så for vi till ikea och köpte en soffa till mitt rum, och lite andra saker typ. Blir så jäkla fint på mitt rum, måste visa er lite bilder sen!
 
Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!
 
 
 

jag lever!

Var ett tag sedan jag uppdaterade här nu, tänkte att det är dags att säga att jag åtminstonde lever.
Eller ja, de är nästan knappt att man lever haha. Ligger i soffan och håller på att hosta ihjäl mig. Tycker så synd om mig själv, men de är väl de här man få ta då man varit ute sent på kalla nätterna och ja, levt rövare. De senaste veckorna har varit lite upp och ned, men fan så bra allting kommer att bli. Känns som att man upptäckt ett nytt liv. Trodde jag skulle deppa sönder i flera veckor efter de som ha hänt men nä, känner mig levande, fri och glad. Synd ba att skolan börjar på fredag och ska förstöra allting, huvva vad jag inte längtar! Känns ba som att trean kommer att bli ett helvete, så himla drygt. Men som vanligt är det bara att bita ihop och kämpa allt vad man kan.
 
Elit har fått lite semester. Han hade typ vitt tjockt snor i näsan under en vecka, ringde vet som sa att jag skulle avvakta och nu verkar det ha gått bort. Så nu ska vi sätta igång igen, har planerat in start antingen 31 eller 1. Kiropraktikern var här och fixa till ryggen på honom idag, hoppas han blir av med dom där jäkla låsningarna nu någon gång..
 
 

Resultat Umåker

Då har man precis kommit hem från stallet. Känner mig såå sliten just nu, typ som att jag inte har sovit på två veckor. Igår vart de en spontan utgång med några kompisar, drog på harrys! Var hemma vid 3.30, klev upp 7.30 för att ta ut hästarna, blev alltså inte så många timmar till sömn!
Efter det så latade man sig hemma, orkade seriöst inte göra någonting för jag va så lojj i hela kroppen. Vid tolv tog jag mig till köpmanholmen och tittade på en soffa till mitt rum som vi inte köpte. Sen drog jag hem, hämtade moppen och for till jobbet.
 
Igår for jag och Elit till umåker för att starta i ett lopp, ingenting blev som vi hade tänkt oss. I värmningen så var han verkligen urusel alltså, galopperade med bakdelen hela tiden. Kände då vi körde ut i från banan att det är något som inte stämmer alls, så jag strök helt enkelt. Vad som är fel vet jag inte än men han sprang sådär på solänget då han hade låsningar i ryggen så det kanske kan vara det, ska försöka få tag i en kiropraktiker så fort som möjligt. Kändes såå tråkigt men ja, det var det enda rätta för honom! Älskade ponny <3
 
 
Random bild från då vi vann. Var verkligen så stor skillnad på han om man jämför gårdagen med östersund! Men vi kommer igen!
 

RSS 2.0