ingen julfeeling..

Dålig uppdatering, jo jag vet. Men när man jobbar mycket och äger en häst, samtidigt som man har vänner och familj, ja det blir inte mycket tid över till annat.
Som många förmodligen vet är det julafton imorgon och jag har noll julkänsla, alltså nada! Imorgon känns som en vanlig dag, man jobbar 7.30-17. Sen blire lite god mat på kvällen och julklappsöppning osv. Men det blir nog bra det iallafall, första gången jag jobbar på julafton. Men det känns bra, blir fina pengar!
Ja mitt liv rullar på i full fart som vanligt.
 
Elit har fått vila nu några veckor. Vintern är ett helvete för honom rent ut sagt. Efter sista starten vi gjorde så har hans träning minskat. Under den senaste månaden har jag kört väldigt lugnt, lite jogging på rakbanan. Men ändå så blir han öm i kotorna fram. Så jag tog honom till veterinären på dannero, gjorde en hältutredning, röntgade och behandlade. Men röntgen visade ingenting, såg väldigt fint ut. Så vi kom fram till att han inte tål brodd, det blir för stumt för honom helt enkelt. Så nu har vi hett på PG med den minsta brodden och även lagt lite silikon mellan. Får verkligen hoppas att det hjälper honom. Så vet inte hur jag ska göra nu, underlaget är ju betydligt bättre nu än tidigare så man kanske ska chansa och börja sätta igång honom?
Får se hur jag gör!

RSS 2.0