tråååk

Detta måste nog varit den absolut tråkigaste fredagkvällen på väääldigt länge. Har suttit och pluggat körkort, sett på tv, druckit cola och ätit chips. Skulle egentligen ha jobbat idag men mitt öga var ännu värre tidigare, har aldrig sett ett så stort ögonlock någonsin haha. Men nu har jag fått någon salva som ska vara inflammations hämmande så förhoppningsvis kan jag köra Elit imorgon och jobba under kvällen! Första gången på länge som jag ser fram emot att jobba haha, men har så sjukt tråkigt just nu så jag skulle kunna göra vad som helst nästan. 
 
 

svullet ögonlock..

Lite less jag är just nu, mitt ögonlock är typ alldeles uppsvullet och gör ont som faan. Fick lite hästhår i ögat igår så jag undrar om det kan vara därför, hur som helst så gör de svin ont, har väl blivit inflammerat eller något, typiskt.. 
Elit blev klippt igår, blev en helklippning efter en lång funderare. Nu när man ska börja köra tuffare framöver så kan det bli varmt för han att ha ett tjockt täcke på ryggen, så det rykte. Var första gången jag klippte helt själv, och jobbigt var det! Dessutom var det väldigt svårt att få allting jämt, helst när han är väldigt killig vid knäna, armbågen, magen och flanken. Han var riktigt less och sur på slutet så jag får försöka jämna till lite idag om det går. Lägger upp bilder ikväll!

seger i PDA

Maharajah, vad säger man?
Vilken otrolig prestation han gjorde idag, ryser när jag tänker på det. Och snacka om att knäppa alla haters på näsan, tji där fick ni! Har varit mycket skitsnack om honom på senaste tiden, men han visade åter igen vilken stjärna han fortfarande är. Och Örjan Kihlström, vilken styrning han gjorde. En utav världens bästa kuskar enligt mig, utan tvekan!!
Vrålet som uppstod när Ready Cash felar och Marharajah viker ut, fyyfaan vilket liv det var här hemma hos Lindmark! Blev så otroligt glad att det  kom en liten glädje tår haha, nä det här kommer jag att leva på läänge, känns gött med en svensk seger i PDA!
 
Tidigare idag var jag ut och luftade min egna stjärna, han kändes precis som vanligt. På onsdag ska jag klippa han igen men vet fortfarande inte hur. Önskar jag kunde se in i framtiden och känna hur kallt det ska vara, är rädd för att han kommer att frysa om det ska va typ -20 och han är helklippt. Så ja, vi får se vad jag bestämmer mig för, men klippt måste han bli! 
Annars i helgen har jag tagit det hyffsat lugnt, skulle ha varit hos en kompis igår men det slutade med att jag somnade tidigt då jag var otroligt trött. I fredags var jag och några kompisar ut på krogen och firade en vän som ha fyllt 18 nyligt. Kul kväll men från och med nu blir det lugna helger för mig, visst fara ut någon gång i månaden men inte leva rövare varje helg som jag gjort nu sen i augusti. Blir bra både för mig själv och plånboken hehe.
Nä nu ska jag ta tag i körkortsteorin och lite annat plugg, sen blire sängen!
 
 
 
 
 
 
 
 

onsdag

Äntligen får man slänga sig framför TV:n en liten stund och varva ner, är såå trött efter den här dagen.
Gick direkt till stallet efter skolan, det var jääkligt drygt kan jag lova er, jag brukar aldrig gå frivilligt men jag slutade så tidigt, orkade inte vänta på skjuts i några timmar. Elit  fick sig en tur på lite under milen idag, var väldigt lugn men ändå pigg. Nu får han vila i två dagar tills nästa tur.
Imorgon vankas det skola och jobb. Torsdagar är så dryga, massa lektioner och sen jobb 16.30-23.00 efter skolan! Inte kuul.. Men får trösta mig med att det snart är fredag, längtar såååå mycket!
 
Nä nu ska jag ta mig en dusch och sen blire paradise hotel, god natt på er!
 
Elit efter dagens träning!
 
 
 

träning

Blev en liten sväng med Elit idag på lite under milen, lite lätt jogging blandat med korta skritt sträckor. Vill gärna ta det lite extra lugnt dom första gångerna innan man börjar öka på träningen, även fast han pallar mer så känns det bäst. Känns riktigt bra att vi kommit igång med träningen, är laddad till tänderna inför säsongen!
 
 
 
 
Charmtrollet efter träningen, ser hyffsat nöjd ut :)
 
 
 

helgen

Sjukt vad mycket snö vi har fått hemma nu, för någon vecka sen var det typ grönt på backen och nu är det värsta vinterlandet. Mysigt men ja, det hade gärna fått komma lite tidigare. Och kallt är det också, körde Elit igår lite lätt i -10 men höll på att frysa ihjäl, kändes typ som -20! :(
Iallafall så var han lagomt pigg, blev en tur på lite under en mil, mycket jogg och skritt. Har tänkt att köra så några gånger nu och sen öka på lite eftersom. Var i stallet typ hela dagen igår, trotts att jag inte var så fräsch i från fredagen. Hade så sjuuukt ont i huvudet hela dagen.
I fredags var jag först i bjästa och förade, sen drog vi till en kompis födelsedagsfest. Var riktigt kul men spårade mot slutet så vi åkte bil resten av natten och härjade i stan hehe. Så det var en riktigt lyckad kväll ändå! Men det var ju mindre kul igår då, men jag hade gett mig fan på att jag skulle ut till stallet så jag trottsade kroppen helt enkelt, var ganska jobbigt kan jag lova.
 
Nä nu mste jag sluta skriva och ta tag i lite plugg, kill meeee typ.
 
 
 

lite sent men!

2013!
Vilket är ditt bästa minne från det här året? - segrarna med Elit
Vilket är ditt sämsta minne från det här året? - jaduu ha väl många men kommer ihåg att januari var en jobbig period
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förrut? - jaa
Höll du dina nyårslöften? - hade inga!
Lärde du känna någon som tog stor plats i ditt liv? - japp
Har du varit lycklig i år? - Jaaa!
Vad kommer du minnas från år 2013 i framtiden? - wången veckan, framgångarna med Elit, minnena med kompisar och sånnt! <3
Vilka länder besökte du? - inga
Största misstaget? - tänk ja inte ta upp här haha :P
Bästa köpet? - många, typ back on track paddarna bland annat..
Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? - vet inte 
Vad önskar du att du gjort mer? - tänkt mer på mitt eget bästa
Blev du kär? - inte blev, var kär innan 2013!
Vad fick dig att må bra? - Elit, vänner, familj!
Vilken kändis var du mest sugen på? - ?
Vad gjorde du på din födelsedag? - va väl en vardag så jag spenderade min dag med familj och släktingar
Vilket datum från i år kommer du alltid minnas? 21 Juli
[×] Rökt vattenpipa
[×] Blivit sårad 
[ ] Spenderat över ett dygn på sjukhus 
[ ] Åkt ambulans 
[×] Gjort slut med någon 
[ ] Blivit tillsammans med någon 
[ ] Hånglat med en främling
[ ] Skadat mig allvarligt
[x] Haft ett one-night-stand 
[] Playat någon 
[×] Haft sex 
[ ] Varit otrogen 
[×] Gjort något jag aldrig kommer att glömma 
[x] Varit deprimerad 
[x] Druckit så mycket så jag spytt 
[x] Gjort något jag verkligen ångrar 
[] Sårat någon med flit 
[x] Förlorat en vän 
[x] Lärt känna någon ny 
[x] Varit vaken en hel natt 
[ ] Provat droger 
[x] Festat en hel natt 
[ ] Varit på fler än 2 festivaler

fyndat!

Har nyligen klickat hem ett regntäcke som jag har tittat på länge, var rea på det idag så jag slog till! Gillar amigos täcken starkt så detta kommer att användas flitigt då det är regn och rusk väder!
 
 
 

ett ögonblick

Det är gaalet vad helgerna går fort, hinner knappt blinka så är det över.
Den här helgen blev inte som jag hade tänkt mig riktigt, hade tänkt att vara jätte effektiv och få en massa saker bortgjorda. Men i fredags var man på fest hos en kompis så igår var man inte ens människa! Både jag och Madde som sov över här var slitna. Så igår gjorde man inte mycket, hade ingen ork alls.
Idag är jag inte heller på topp, har ont i huvudet och misstänker att det är någon förkylning på gång. Men ska tvinga mig själv att göra lite nytta iallafall.
Elit blev vaccinerad igår så nu är det bara att vänta i fem dagar och sen börjar träningen, tagga! :)
 
Bjur på en gammbild mitt i bildtorkan, saknar detta!
 
 
 
 
 

effektiv!

Efter första skoldagen på året är jag slutkörd.
Just nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna för att sedan slänga mig i sängen, jag tvekar på att jag kommer att ligga vaken till 3.30 som alla andra nätter. Ha sovit så otroligt dåligt de senaste veckorna. Hoppas att det blir ändring på det nu, och jag hoppas verkligen att jag fortsätter i den stil jag har nu. Har tagit tag i alla nya uppgifter vi fått idag, och det är sällsynt när det gäller mig. Men märker att jag mår så himla mycket bättre när jag tar tag i det på en gång, borde göra det hela tiden. Ska verkligen få ordning på allt den här terminen.
Tagga studenten!
 
 
 

Fullt höförråd, check!

Dåå var höförrådet påfyllt för ett tag framöver, är helt slut efter att ha hämtat hem hö i spöregnet. Tur man slapp det här vädret igår då jag körde Elit, han var pigg men ändå lugn, han kändes ganska avslappnad. Får se om man hinner ut på en tur imorgon. Imorgon är det plugg som står på schemat, har lite rester att ta tag i och ett prov att plugga till. Vill försöka att vara ikapp nu när den nya terminen börjar på onsdag. Känns inte så jätte bra att skolan drar igång igen då jag är som vanligt väldigt skoltrött. Men studenten närmar ju sig så jag får hålla ut helt enkelt. Måste försöka jobba på min inställning, för jag tror att mycket blir vad man gör det till!
 
 
 
 

Stallboken 2014

Har precis varit och köpt mig stallboken 2014.
Tänker börja skriva upp allting som gäller Elit nu typ såsom träningspass, skoningar, massager och allt! Brukar alltid ha det i huvudet annars, men kan ju vara bättre att ha det nedskrivet istället. I denna bok finns typ allt möjligt, almenackor, uppgifter, tips, kontrakt m.m. Kan ju vara bra att skriva upp träningspass och liknande för att kunna gå tillbaka senare och kolla. Köpte min på reginas för 99kr, värt!
 
 
 
 
 
 
 
 

nyår

Tänkte börja med att önska er alla ett gott nytt år!
Hade en riktigt bra kväll igår. Jag och en kompis åkte runt på lite olika fester och träffa en massa kompisar, kvällen slutade på en efterfest i nyland som höll på til klockan sex på morgonen haha, så är ganska trött idag med andra ord. Idag blir det nog inte mycket gjort, är för lat för att orka göra något!
Igår körde jag Elit för första gången på väldigt länge, han var piiiiggg. Trodde han skulle vara mer stirrig men han var mer het. Men drar nog på han pullburken imorgon, han blev riktigt till sig då det var andra hästar ute, låg på så mycket att han väste lite. Pigg som bara den men det är ju inte så konstigt heller hehe!

RSS 2.0