skön dag

Kan inte säga att jag ansträngt mig mycket idag. Vaknade sju imorse och dog nästan av trötthet, men tog mig ur sängen och började göra iordning mig. Fick ett sms om att vi tydligen inte hade någon lektion under förmiddagen, så det var bara att lägga sig i sängen igen. Det var så underbart kan jag ju säga!
 
Hade en lektion idag och den började 12.30 och slutade 13.50, helt underbart. Efter det så gick jag och en kompis på stan en sväng och tog en fika och pluggade lite.
Sen tog man in elit som vanligt ikväll och fixade ordning inför kvällen.
 
Så ja, det här var en riktigt skön dag måste jag säga.
 

<3

 
mitt hjärta <3

promenad

Då var stallet klart, ska bara göra lite skolgrejer nu innan det är dags för duschen och sen sängen.
Gjorde värsta kapet idag, var in på royal och köpte ett ländtäcke. Fick det för 100kr och det skulle egentligen ha kostat 400kr. Passade dessutom bra på elit! Jag har verkligen gjort bra köp nu på sistonde. Förra veckan köpte jag två back on track paddar som var som nya, kostade ba 200kr! Billigt!
 
Elit fick sig en liten promenad på stallbacken ikväll, är ju så varmt ute så det var riktigt skönt faktiskt. Han såg ut att gilla det. Imorgon kanske man skrittar han för vagn, får se vad man hinner med!
 
 

-

Det vart en spontan utgång igår! Var verkligen inte planerat, vi förade hos mig och sen gick vi till harrys, vart en riktigt bra kväll. Men var något seg idag, men verkligen inte bakis och det kändes helt otroligt för jag brukar ju nästan alltid bli dålig dagen efter. Så det blev inget bakishäng idag, har tillbringat dagens timmar i stallet. Skrittade elit en sväng, idag hade han mer tålamod än i torsdags kan jag ju säga, han verkade hel nöjd över att bara ta det lugnt. Blir nog en sväng imorgon också!
 
Nä nu ska jag snart gå och lägga mig, ska släppa ut hästarna imorgon så det blir en tidig morgon!

skritt

Det gick hur bra som helst med elit hos vet idag och behandlingen hade tagit, så nu ska vi börja skritta igång.
Körde honom också, han var piggare idag än igår, ville helst inte skritta, försökte trava hela tiden och blev nog rätt så less på mig som tog ned han till skritt varje gång haha. Tänk om han visste att vi ska fortsätta såhär i ca två veckor till, han skulle va less redan nu!
 
Nä nu ska jag gå och lägga mig, skönt med fredag imorgon!
 
 

-

Då var elit skrittad för vagn, första gången på två veckor nu.
Han va så lugn, lite för lugn för att ha stått så länge. Konstig pålle de där! Imorgon blir det iallafall återbesök hos veterinären.
 
 

sliten

Go kväll på er, tänkte passa på att uppdatera såhär mitt i bakishänget!
Igår var Robin hos mig, vi tog en sovmorgon och sen åkte vi till stallet och fixade lite där. För en vecka sedan så delade jag elits hage och gjorde den mindre, men igår så öppnade jag upp den igen och gissa om han blev glad! Kutade runt och flängde som ett litet mongo. 
Då vi var klar med allting där så åkte vi till sidensjö och fixade oss och sen åkte vi till nå kompisar och åt middag där och förade lite, va jävulskt god mat! Sen åkte vi vidare till en fest, firade en kompis som fyllde 20 igår! Vart en riktigt rolig kväll, bra ös och bra människor! Fast dagen efter var inte lika bra haha.. ha varit hyffsat bakis och börjar piggna till lite nu. Så idag har man i princip bara hängt i soffan och kollat film med älsklingen.
 
Nu ska vi åka och hämta robins bil och sen åker vi hem till mig och myser vidare!
 
bjuder på dessa något onyktra bilderna ehehe..
 

drygt

Ikväll så har jag inte gjort mer än att pluggat typ. Var först och pysslade om elit och nattade han, sen ha man suttit med näsan i boken hela kvällen. Har tyska prov imorgon, är verkligen ur kass på tyska. Har aldrig riktigt varit intresserad av att lära mig det språket, och det är väl därför det är så himla svårt nu. Önskar att jag varit lite mer fokuserad på tyska lektionerna i nian..
 
Den här veckan kommer att bestå av mycket plugg alltså.
Har fortfarande hur mycket som helst att göra i skolan, dryygt! Måste sluta tänka "jag gör det imorgon" och börja tänka "jag gör det idag" istället, är nog världsmästare på att skjuta upp skolarbete.. 
 

-

Då var man hemma igen, ha varit i stallet och fixat lite.
 
Igår åkte man till älsklingen och tillbringade kvällen/natten där, kändes skönt få komma dit!
Åkte hem imorse för att fixa elits hage, har gjort den mindre så att han inte ska kunna få upp någon fart. Han måste ju ta det lugnt nu i åtminstonde två veckor.
 
Idag ska jag ta tag i skolarbete, har fortfarande sjukt mycket att ta itu med. Känns tungt men det ska göras..
<3

:/

Tänk att allting bara ska gå emot en..
Igår så var jag ute en sväng med elit. Reagerade på en gång över att han kändes konstig. Han var liksom ovanligt pigg typ, inte het men bara ovanligt pigg! Visst, han brukar vara pigg ibland men då brukar han kunna slappna av, igår var han som en stålfjäder.
Iallafall så for vi hem, jag böjde och kollade igenom, sprang med honom också. Han reagerade lite på vänster fram kota när jag böjde, och jag blev ju orolig på en gång och vart riktigt nere resten av kvällen.
 
Ringde veterinären imorse och fick en tid idag, jag kände att jag ville göra bort detta på en gång.
 
Dom böjde och hade sig och precis som jag trodde så reagerade han även då på just vänster kota fram. Vi bedövade den för att se om det var något på det andra benet, och ja det var det. Höger kota, det var inte mycket alls sa veterinären, nästan ingenting, men jag kände att jag ville behandla honom iallafall för hans skull. Känns så tråkigt för jag har inte kört nå tufft med honom alls men endå så blir det såhär, känns som att han är en liten porslinshäst! Man ha ju gjort typ allt för att han ska få vara fräsch. Menmen, veterinären sa ju i somras att detta kunde komma tillbaka igen så ja, det är väl som det är. Men denna gång var det iaf inte knäna, så lite tur var ju det iallafall.
 
Men jag är så glad över att jag tog tag i detta på en gång, och att jag faktiskt litade på min egna känsla.
Jag känner min häst <3
 
älskade hjärtat <3

..

Är så himla nere just nu så jag vet inte vad jag ska göra.
Orkar inte skriva något nu, skriver imorgon kanske..

första skoldagen på året

Årets första skoldag är avklarad. Lektionerna har varit ganska slappa, man har verkligen fått sig en mjukstart.
Har inte hunnit göra så mycket efter skolan. Fikade med några stallkompisar och planerade hur helgschemat för ut och insläpp skulle se ut framöver. Det är verkligen skönt att man kan samarbeta med varandra, guldvärt!
 
Imorgon har jag typ en lektion, känns både ovärt och värt. Ovärt för att jag kliver upp tidigt för att vara i skolan i typ 80min, men värt att man slutar tidigt och har hela dagen på sig att göra annat! Kan te.x köra elit medans det är ljust, sköönt! Blir nog lite jogging upp för backe imorgon med honom!
 
Nu ska jag och älsklingen gå och lägga oss, god natt på er!

lat

Det här vart ingen bra dag.
Tänkte "idag så ska jag vara jätte effektiv!" Tror ni det blev så?
Nja, det enda vettiga jag ha gjort är att kliva upp och släppa ut hästarna. Sen la man sig i sängen och tänka vila, slutade med att man sov till 13.30! Duktigt av mig verkligen. Har ingen ork till något alls idag. Känner mig något lat! Men det får jag vara för skolan börjar på tisdag så man måste ju hinna vila upp sig och njuta av de sista dagarna av lovet!
 
 

saknad!

Hej på er.
Då var det gjort, har lämnat in min iphone på lagning. Dagen innan jul så bestämde sig av och på knappen att den inte skulle fungera. Den laggade fast så det var bara att lämna in. Fick som tur en lånetelefon som var rätt så hyffsad, så länge det är en smartphone så är jag nöjd. Men kommer defenitivt att sakna min iphone då den är 1000 gånger bättre än den här Sony Xperian. Funderade på att köpa en liknande förut men jag säg ju ba de att jag är så himla glad att jag inte gjorde det haha!
 
Idag så har jag och älsklingen varit på stan en sväng, han bjöd mig på lunch och sen så for vi runt och kikade lite överallt. Fick med mig en tröjja hem iallafall, men den var inte på rean. Men jag köper typ aldrig på rean, har aldrig hittat något som jag vill ha där. Antingen är det bara fula kläder, eller så hittar man något man vill ha med då är den förstor. Men något som man alltid hittar på rean är faktiskt parfym, hittade massor förra året!
Efter en tripp på stan så for vi och gav hästarna lunch, och nu är jag hemma och Robin i sidensjö. Döds tråkigt!
 
 

awesome reklamfilm!!

HAHAHHA jaaa dööööör!!!!!

nytt år..

Fy tusiken vad seg man är idag haha, men man mår som man förtjänar ;)
 
Idag så har man verkligen bara sovit och slappat! Jag,älsklingen, forsman och madde var in till stan en sväng och käkade kebab (snacka om att de va dagens höjdpunkt! <3)
Å Nu så sitter man och ser på tv, robin skulle ba fara å lämna en skoter hos sin kompis å sen kommer han hit och myser igen, underbart!
 
Imorgon så åker man hem igen. Ska köra elit och tvätta täcken hade jag tänkt, senare mot kvällen så blire nog att börja skriva klart lite inlämningsuppgifter. Har lite rester kvar sen förra året som jag verkligen inte orkat göra, känns så osmart att jag inte gjorde bort dom på en gång men jag hade verkligen ingen ork och sen blev det så mycket med julen å allt. Blöööh, ha fortfarande ingen ork men man måste ju..fuck skola :'(
 
bjuder på en lite onykter bild heheh ;)
 

RSS 2.0